2X Inline LED stikalo za kratke luči Stikalo, Vgrajen Rotacijski VKLOP/IZKLOP Ter Gumb za Nadzor Dimmer Za Zatemniti 3-100W LED/Incandescent Črna

Redna cena €25.28 €16.68
Davek je vključen.

Razpoložljivost:Na zalogi

Kategorija: Za Razsvetljavo Pribor

Sku:w7217

Podrobnosti Izdelka

2X Inline LED stikalo za kratke luči Stikalo, Vgrajen Rotacijski VKLOP/IZKLOP Ter Gumb za Nadzor Dimmer Za Zatemniti 3-100W LED/Navadne Črne Tehnične Prednosti: 220~-240 3-100W inline zadnjem robu faza-cut zatemnitev, za zatemnitev proces je popolnoma tiho in ne bo brenčanje zvoka!Najnižje svetlost lahko prednastavitev, in zatemnitev območju je 0-100%.

Premium Kakovost: Odlične kakovosti z zaščito pred preobremenitvijo, več kot sedanje zaščite, nad temperaturo zaščite.

Oči Zaščita: Dim luči 0% - 100%, da dovolite, da vaše oči postopoma prilagodijo na močno svetlobo ali temo; zmanjšati napor za oči in zaščititi svoje oči pred preveč svetli luči.

Prihranek energije: Deluje z največ 50 Vatov zatemniti LED Žarnice ali 100 W Žarnice/Halogenske Žarnice, Zatemnitev območju 0 - 100% zmanjšati stroške za energijo in razširiti žarnica življenje.

Opomba: Pred nakupom, prosimo, potrdite, ali vaš svetlobe LED, ki je označena kot "zatemniti".Če ni, ne morete uporabljati ta stikala za zatemnitev, lahko le vklop/izklop svetilko ali lučka utripa.Ne morete uporabiti za nadzor hitrosti, od induktor in navijači.

Barva: Črna

Material: Plastika

Vsebina Paketa:

2 x zatemnilno stikalo

Samo zgoraj paket vsebine, drugi izdelki niso vključeni.

Opomba: Lučka za razmislek in različnih prikaže lahko povzroči barvo elementa slika malo drugačna od prava stvar.Merjenje dovoljena napaka +/- 1-3 cm.

Ocene Izdelka

Ocena, ki Temelji na 0 Ocene Napišite pregled

Specifikacije

Izdelek parametrov

  • Poreklo - Celinska Kitajska