1Pc Kajak Napihljivi Čoln na Zračni Ventil Adapter Inflacija Črpalka Priključek Čoln Ventil Adapter Črpalka Zrak Cev Vijak Ventila Priključek

Redna cena €1.72 €1.11
Davek je vključen.

Razpoložljivost:Na zalogi

Kategorija: Vodni Športi

Sku:w71239

Podrobnosti Izdelka

Značilnosti:

Boste dobili 1 kos zračni ventil adapter za prilegajo med črpalka zrak zrak cev in ventil za zrak, zaradi česar je popoln dodatek za napihne vaš čoln ali kajak.

Izdelana iz visoko kakovostne in stabilne nylon material, odporen proti koroziji, zelo trpežne in ni enostavno, da bo poškodovanih ali deformiranih, uporablja se lahko za dolgo časa.

Velikost 2.32*1.77*0.79 v/5.9*4.5*2.0 cm, majhen in prenosen, enostavno in praktično dodatne naprave, lahko vaš čoln napihljivi lažje in bolj učinkovito.Dodaj to vaše orodje danes.

Vključuje 2 gumijasti obroči za različne debeline, ampak enako premer zagotoviti odlično prilegajo za svoj ventil, samo izbere najbolj primeren prstan in ga namestite za enostavno in priročno uporabo.

Vsestranskost omogoča zelo koristen pripomoček za vse napihljivi čoln.Ali imate kajak ali splav, ta adapter je prepričan, da se prilega in je odličen pripomoček za malo vaš čoln ali kajak.

Specifikacija:

Material: Najlon

Velikost:2.32*1.77*0.79 v/5.9*4.5*2.0 cm

Barva: črna

Ustrezno: kajaki, gumijasti čolni, itd.

Paket Vključuje: 1pc

Opombe:

Prosimo, dovolite slip napak zaradi ročnega merjenja.

Barve pa se lahko rahlo razlikujejo za različne monitorje.

Ocene Izdelka

Ocena, ki Temelji na 0 Ocene Napišite pregled

Specifikacije

Izdelek parametrov

  • Dejavnosti Na Prostem - Smučanje na vodi
  • Dolžina - N/A
  • Številka Modela - Zračni ventil adapter
  • Trup Materiala - PVC
  • Poreklo - Celinska Kitajska