2.4 G Wireless Wifi AP 300Mbps Usmerjevalnik Z 2X5dbi Antena Podpora Poe In DC napajalnik Za Zunanji Monitor

Redna cena €37.74
Davek je vključen.

Razpoložljivost:Na zalogi

Kategorija: Računalniška Periferija

Sku:w6934

Podrobnosti Izdelka

Super stroškovno učinkovite konfiguracije strojne opreme: Vgrajen Qualcomm MT7828AN glavni kontrolni čip, industrijsko-razred circuit design, 8MB Flash/64MB SDRAM, podporo IEEE802.11b/g/n protokol, lahko zagotovi 300Mbps brezžični dostop hitro, odlično anti-visoke in nizke temperature design, garancija uporabnik omrežja podatkov v ekstremnih okoljih Je lahko v realnem času, dolgoročno, stabilno, in posredujejo za izboljšanje uporabniške izkušnje.

100M prilagodljivi žično omrežje vmesnik, podpora PoE in DC napajanje

Zagotavlja LAN1/WAN PoE+LAN2 10/100Mbps prilagodljivi žično omrežje vmesnik, podpira 24VPoE daljinsko napajanje 12V/1A lokalni DC napajalnik, prilagodljivo napajanje način, primeren za različne brezžične inženiring scenarijev, kjer napajanje je neprijetno, in zmanjšuje stroške gradnje.

Energetsko učinkovita: na podlagi IEEE802.3az standardne strojne opreme za načrtovanje, ko nihče se ne uporablja omrežje, naprava samodejno preklopi nizke porabe in način varčevanja z energijo.Ko uporabnik dostopa do omrežja, to bo zelo hitro in samodejno preklopiti na običajni način, in celotno energetsko varčne proces ne bo vplivala.To se izvaja s predpostavko, da uporabnik uporabo, ki lahko učinkovito zmanjšanje porabe energije za 30%, in prihranite veliko brezžičnih omrežnih operacijskih stroškov.

IP65 dustproof in vodotesna, primerna za različne težkih okoljih: lupine ima IP65 zunanja dustproof, nepremočljiva in zaščito pred soncem zmogljivosti.To lahko dela običajno v ekstremnih okoljih tako nizko, kot -30°C in višji kot 55°C. Ga je mogoče enostavno prilagoditi za ostre zunanje okolje in zagotoviti stabilno delovanje omrežja 24 ur.

Vrsta vtiča: NAS Plug, to velja tudi za Kanada, Indija, Mehika, Tajska, Tajvan, Združene države amerike, Filipini in tako naprej.

Vrsta vtiča :EU Plug,to velja tudi za Indonezija, Nemčiji, Franciji, Španiji, Italiji in tako naprej.

Barva:Bela

Material:plastika

Napetost: AC110V

Napetost: AC100-240V

Vsebina Paketa:

1 x Usmerjevalnik

1 x Napajanje

Samo zgoraj paket vsebine, drugi izdelki niso vključeni.

Opomba: Lučka za razmislek in različnih prikaže lahko povzroči barvo elementa slika malo drugačna od prava stvar.Merjenje dovoljena napaka +/- 1-3 cm.

Ocene Izdelka

Ocena, ki Temelji na 0 Ocene Napišite pregled

Specifikacije

Izdelek parametrov

  • Poreklo - Celinska Kitajska
  • Vrsta - Modem Kabel