6 v 1 USB C Mikro USB Več Vrat, Kabel, 20W Hitro Kabel za Polnjenje, ki so Primerni za Najbolj Mobilephone Elektronskih Naprav

Redna cena €5.61 €3.42
Davek je vključen.

Razpoložljivost:Na zalogi

Kategorija: Pribor In Deli

Sku:w69203

Podrobnosti Izdelka

Značilnosti:

OOTDTY

Več Napravah Hkrati, To 6 v 1 Tip C na Mikro USB Hitro Kabel omogoča do 6 naprav hkrati, zaradi česar je kot nalašč za posameznike, ki potrebujejo moč več napravah hkrati.

Trpežna in Prilagodljiva Zasnova, Izdelana s trajno gradivo, mikro USB kabel razdelilnik zagotavlja trajnost, varnost in prilagodljivost.Lahka in prenosna zasnova omogoča priročno, da nosite okoli, kamor koli greste.

Ta kabel za polnjenje, je zelo primerni za izdelek, ki imajo micro USB priključek, vključno s telefoni, tablični računalniki, power bank, in še več.Je vsestranski pripomoček za vsakogar, ki ima v lasti več naprav.

Idealen za Potovanja in Vsakodnevno Uporabo Ali potujete ali preprosto doma, ta mikro USB multi kabel za polnjenje, je vaša idealna izbira.S stabilno prenos podatkov in hitro polnjenje zmogljivosti, zagotavlja udobje in učinkovitost, ko boste morali svoje naprave.

S tem 6 vrata micro USB kabel, lahko shranite vse vaše naprave powered up na enem mestu.To je treba imeti opremo za tiste, ki cenijo preprostost in organizacije.

Specifikacije:

Material:ABS

Moč:20W

Dolžina:Pribl.50 cm/1.64 Ft,150 cm/4.92 Ft

Paket Vključuje:

1x napajalni Kabel

Opomba:

Prosimo, dovolite 1mm napak zaradi ročnega merjenja.

Zaradi razlike med različnimi monitorji, slika morda ne odraža dejanskih barvo predmeta.

Ocene Izdelka

Ocena, ki Temelji na 0 Ocene Napišite pregled

Specifikacije

Izdelek parametrov

  • Uporaba - Pametne Naprave
  • USB Tip - usb c do micro usb
  • Poreklo - Celinska Kitajska
  • Blagovna Znamka - OPEN-SMART