Avto Parfum Osvežilcev Zraka Violino Avto Aromo Difuzor Na Sončni Pogon Dišave Difuzor Avto Vonji Osvežilcev Zraka Avtomobilske Zraka

Redna cena €14.85 €7.43
Davek je vključen.

Razpoložljivost:Na zalogi

Kategorija: Notranja Oprema

Sku:w6916

Podrobnosti Izdelka

Doživite svežino narave v svoj vozi z naše Sončne Avto osvežilcev Zraka!Featuring vgrajen solarni motor, nadgrajeno vetrne turbine sistem zagotavlja neprekinjeno dobavo dišave, zaradi česar je kot nalašč za brezskrbno uporabo za nosečnice in otroke.Presenečenje in veselje prejemnika s to neverjetno osvežilcev zraka, ki prinaša okolju prijazen dotik za vsak avto!

Specifikacija:

Ime izdelka: Avto Aromaterapija Okraski

Izdelek videz: kovinski violino

Izdelek material: kovina +ABS

Izdelek barva: modra/rdeča/rumena/vijolična

Seznam Vsebine:

1* Avto Zračni Difuzor

Obvestilo:

Zaradi različne osvetlitve in nastavitve zaslona, element barve se lahko nekoliko razlikuje od slike.

Zaradi različne ročne meritve, prosimo, dovolite 1-2 cm razliko v velikosti.

Oglejte si več podrobnosti izdelka

1.Inovativna Oblika: Naše sončne avto osvežilcev zraka se ponaša z lepo vgrajen solarni motor, ki proizvajajo violino-oblikovan aromaterapija, ki se vrti aktivno.Ta edinstvena zasnova omogoča napravi, da aktivno osredotočiti svetlobe in uporabo sončne energije, odpravlja potrebo za polnjenje.

2.Robusten in Odporen: Z močno in trajno visoko-kakovostne kovine in toplotno odporne ABS, ta sončne avto osvežilcev zraka je zgrajena do zadnjega in vzdržijo ekstremne temperature.Ohranja vaš avto vonjem dobro ohranjeni, še na dolgo voziti.

3.Revolucionarna Tehnologija: Vsak kotiček vašega avtomobila bo izcedka s čudovito dišave kot naše Sončne Avto osvežilcev Zraka je nadgrajen vetrne turbine sistem disperses vonj samodejno.Powered by nadgrajeno na sončne celice, vam ne bo treba skrbeti, čepi ali polnjenje.

4.Dolgotrajen Vonj: Počitek med vožnjo z naše sončne avto osvežilcev zraka.Nič alkohola je dodan za brezskrbno uporabo za nosečnice in otroke.Naravni rastlinski vonj tablete zagotavljajo dolgotrajen vonj, ki je tako varna in zdrava za vsakogar v avto.

5.Super darilo: Presenečenje in veselje, prijatelji, družina ali sodelavci s tem praktične in lepe sončne avto osvežilcev zraka.To je dobro darilo za vsako priložnost, pa naj bo to rojstni dan, obletnico, ali praznik.

Ocene Izdelka

Ocena, ki Temelji na 0 Ocene Napišite pregled

Specifikacije

Izdelek parametrov

  • Postavka Višina - 5cm
  • Postavka Vrsta - Osvežilcev Zraka
  • Element Teža - 200g
  • Poreklo - Celinska Kitajska
  • Posebne Funkcije - Avto Aromo Difuzor Zraka
  • Vrsta - Osvežilcev Zraka
  • Element Širina - 20cm
  • Oblika - Trdna
  • Ime Modela - Sončne Avto Osvežilcev Zraka
  • Postavka Dolžina - 20cm