Otroška Risba Roll Steni Plakat Lepljivo Risanje Trak Papirja DIY Slikarstvo, Umetnost Potrebščine za Izobraževalne Stenske Nalepke, Kolorit

Redna cena €10.67 €7.47
Davek je vključen.

Razpoložljivost:Na zalogi

Kategorija: Ustvarjalce

Sku:w6896

Podrobnosti Izdelka

Spustiti vaš otrok je ustvarjalnost z našo Barvanje Trak za Otroke!Naše trganje papirja zagotavlja ni sledi levo po lepljenju in lahko visijo kjerkoli vam je všeč.Spodbujanje domišljije in izražanja, hkrati pa povečuje zabavno in interaktivnost.Zagotovljena za otroke za zabavo, igranje za ure!

Ime izdelka: otroške Risbe Roll

Izdelek material: papir

Na embalaži izdelka: color box

Velikost izdelka: o 300x30cm/118.11x11.81 cm

Izdelek barva: naključno

Ustrezno: Primerna za otroke, starejše od treh let

Funkcija: slikarstvo

Package Seznam:

Otroška Risba Roll x 1

Opombe:

Zaradi svetlobne učinke in zornih kotov kamere, barvo elementa, in to prikazano na sliki ima lahko nuance.

Zaradi ročnega merjenja, je lahko toleranca na velikost izdelka.

Oglejte si več podrobnosti izdelka

1.Ne-Sledi Risanje: strga izven naših otrok, risanje trak, ki zagotavlja zanesljivo steno varstvo brez kakršnih koli škodo, levo na pohištvo, tla, mize, in še več.Uživajte nered-prost risanje zabave s mir uma.

2.Zanesljiva in varna: Dovolite, da je vaš otrok ustvarjalnost na poti do uspeha z našimi otroki za risanje roll izdelane iz varnostnih papirni material, ki je vonja, prosti in otroku prijazne.Ustvarjalno in barvite izkušnje, ki omogoča risanje bolj prijetno in zanimivo za otroke.

3.Spodbuja Rast: Spodbujanje vašega otroka ustvarjalnosti s tem, risanje roll.Povečanje razmišljanje spretnosti, iskra domišljijo in izražanja, medtem ko je spodbujanje umetniške pismenosti in estetske rast.

4.Spodbujanje Ustvarjalnosti: Naša otroška risba roll vname, ustvarjalnost, hkrati pa spodbujati koristno učenje.To zagotavlja zabavno in interaktivno platformo za otroke, izboljšati obliko, barvo in živali, rastlin priznavanje znanja in spretnosti, njihovo uvedbo številne zanimive modele, ki spodbujajo zavedanje in zabavno.

5.Vsestranski in Estetske: uporablja se Tudi kot darila in stenske dekoracije, ta otrok risanje roll doda dotik lepote, za katerokoli nastavitev.Obesite kamorkoli želite izboljšati vzdušje v vaši okolici.Poleg tega to ni samo igrača, ampak tudi koristno učno pomoč, ki spodbuja otroke, da se naučijo in se izrazijo.

Ocene Izdelka

Ocena, ki Temelji na 0 Ocene Napišite pregled

Specifikacije

Izdelek parametrov

  • Poreklo - Celinska Kitajska