Zložljivi Vetrobransko steklo Ogrevanje Defroster Self Lepilo Univerzalno 12V Avto Grelec Ventilator, Ogrevanje, Sušilec Vrtljiv Auto Defogger

Redna cena €10.66 €7.46
Davek je vključen.

Razpoložljivost:Na zalogi

Kategorija: Nalepke

Sku:w6249

Podrobnosti Izdelka

Značilnosti:

OOTDTY

Zagotovi vašo varnost na cesti z našimi zložljive avto grelec in defroster!Hitro odstranjevanje zmrzali in megla od svojega operacijskega sistema windows, ki zagotavlja jasno vidljivost in večjo varnost vožnje.

Naš vsestranski grelec je kot nalašč za vaš avto in domov!S svojo zložljivo stojalo oblikovanje, enostavno prilagodite in ga uporabite kot prenosni ogrevanje naprave kamorkoli greste.

Izdelane za voznike in homeowners enako, grelec je treba imeti pozimi ali v vlažnem vremenu.lahko hitro odpravili, mraz in megla na njihovo windows, medtem ko homeowners lahko doživite prijetno toplino v vsakem prostoru.

Ali ste vožnjo v hudem mrazu ali sprostitev, doma, v naši grelec zagotavlja hitro in učinkovito odtajanje ogrevanje.To je idealen spremljevalec za zimo vozi in mrzel večer.

Doživite udobje in udobje naših zložljive avto grelec in defroster.Poslovite od ledeno windows in pozdravljeni, za jasno prepoznavnost, vse, medtem ko zagotavlja vašo varnost na cesti.

Specifikacije:

Material: ABS

Moč: 150W

Dolžina Kabla: Pribl. 130 cm/51.18 v

Velikost: Kot Prikazano

Paket Vključuje:

1x Avto Grelec Ventilator

Opomba:

Prosimo, dovolite 1-2 cm napak zaradi ročnega merjenja, se prepričajte, da vas ne moti, preden bi.

Zaradi razlike med različnimi monitorji, slika morda ne odraža dejanskih barvo predmeta.

Ocene Izdelka

Ocena, ki Temelji na 0 Ocene Napišite pregled

Specifikacije

Izdelek parametrov

  • Poreklo - Celinska Kitajska
  • Postavka Vrsta - Ogrevanje & Ventilatorji
  • Blagovna Znamka - OPEN-SMART