Za Lokator Varstvo Primeru Zaščitni Lupini Shockproof Varstvo Primeru Za Lokator Trpežne In Lahke Lokator Dodatki

Redna cena €4.05 €2.63
Davek je vključen.

Razpoložljivost:Na zalogi

Kategorija: Avto Monitorji

Sku:w5663

Podrobnosti Izdelka

Zaščitite vaš lokator z našo šok, ki absorbira, na praske odpornega silikona primeru.Prilagodljiv material, ki preprečuje praske in udrtine in omogoča bolj udobno za uporabo.Oblikovanje značilnosti kavljem za priročno za prevoz.Super kot Božično darilo!

Specifikacija:

Opis:

Ime izdelka: silikonska zaščitna torbica

Barva: bela/črna/jezero zeleno/oranžna/rdeča/burgundija/roland vijolično/lahka rose/temno siva/temnozelena/midnight blue/nočni barve

Material: Silikon

Atribut: SmartTag 2 Primera

Neto teža: približno 30 g

Teža z embalažo: približno 30 g

Velikost izdelka:(pribl.)6.2*3.2*1.1 cm/2.44*1.26*0.43 cm

Pakiranje velikost: (pribl.)14*10*1cm/5.51*3.94*0.39 cm

*Toplo nasveti: velikost teža ročno merjenje, in dejansko ima rahlo odstopanje

Pakiranje seznam

Za lokator Silikonsko Ohišje*1

Oglejte si več podrobnosti izdelka

1.Veliko Zaščito: Ščit vašo napravo, iz nafte, znoj, in prstnih odtisov s tem silikonsko ohišje za lokator.Vzdržljiv in prilagodljiv visoko kakovostnega materiala daje popolno zaščito pred praskami in udarce, zagotavlja mir uma, kamor koli greste.

2.Lahkotno Dostop: Izkušnje neovirano uporabo vaših lokator z našo silikona primeru.Uživajte v strokovne zasnove, ki preprečuje praske in udrtine, skupaj z natančno izrezljanke enostaven dostop do vseh vrat in gumbi.

3.Gladko lokator Učinkovitosti: Je načrtovanje zaščitni pokrov v celoti upošteva funkcijo in uporabo naprave, in ne bo vplivala na delovanje lokator, namestitev in zamenjavo baterije funkcije.Njegova ergonomska oblika, mehek obrisi, in non-slip kritju zagotavljajo udobno ravnanje za daljše obdobje.

4.Enostavna Pritrditev: silikonsko ohišje za lokator, ki prihaja s kavljem in luknjo design, ki omogoča enostavno pritrditev na keyring, torba, ali kateri koli drug predmet.Izogibajte se težav, izgubijo ali pozabijo vaše lokator in bi bilo bolj primerno uporabiti.

5.Super Darilo:: Zaščitite svoje lokator pred praskami in kapljice s tem silikona primeru, fantastično Božično darilo za fantje in moški, ki uživajo tracker.Featuring boljši oprijem in udobje, to je idealna tracker igralec darilo izbira za resne trackerrs želijo oplemenititi svoje igralne izkušnje.

Ocene Izdelka

Ocena, ki Temelji na 0 Ocene Napišite pregled

Specifikacije

Izdelek parametrov

  • Vrsta - Zaslon
  • Združljivost - Android
  • Poreklo - Celinska Kitajska
  • Blagovna Znamka - CHOETECH