HC-SR501 Prilagodite IR Pyroelectric Ir PIR Senzor Gibanja, Detektor, Modul za arduino za raspberry pi kompleti + Primeru

Redna cena €1.00
Davek je vključen.

Razpoložljivost:Na zalogi

Kategorija: Elektronske Komponente In Potrebščine

Sku:w56096

Podrobnosti Izdelka

Značilnosti:

Samodejno zaznavanje: Ko nekdo vnese svoje zaznavanje obseg in vstopi na visoki ravni, ljudje zapustili senzor območje bo samodejno zamude na visoki ravni.Nizko močjo.

2. Fotoobčutljivi nadzor (neobvezno): modul rezerve položaj, da bi lahko nastavite tako, da fotoobčutljivih nadzor, z močno svetlobo ali ne zaznavanje čez dan.Fotosenzitivne nadzor ni obvezen, in tovarne, ne namestite fotoobčutljivih upor.Če je potrebno, jo kupite ločeno fotoobstojnih za namestitev.

Obstajata dve sproži načinov: L, ki niso ponovljivi in H ponovljive.Izberete lahko skakalec, ki je privzeto H.

A. Niso ponovljivi sproži način: Ko za zaznavanje rezultat je visoka in zakasnitev konča, izhod samodejno spremeni iz visoke v nizko.

B. Ponavljajoče se sproži način: Po zaznavanje rezultat je visoka, če človeško telo je v njegovo zaznavanje dejavnosti segajo v obdobje zamude, njena proizvodnja pa bo ostala visoka, dokler odlašanja po človeško telo zapusti visoki ravni.Raven postane nizek (zaznavanje modul samodejno zamude za zakasnitev, po vsaki dejavnosti človeškega telesa, in uporablja čas zadnje aktivnosti kot izhodišče za zakasnitev).

4. Indukcijsko blokiranje časa (privzeta nastavitev: 3-4 sekunde): Po vsakem indukcijske izhod (visoka stopnja postane nizka), za indukcijo modul lahko sledite obdobje blokiranje čas, v katerem na pomenu.Naprava ne prejme nobenih zaznavanje signalov.Ta funkcija se lahko uporablja za doseganje interval med zaznavanja izhod čas in blokiranje čas.Uporabiti jo je mogoče za interval odkrivanje izdelki.Hkrati s to funkcijo lahko učinkovito zatiranje različnih motenj med obremenitev preklop.

5. Široko delovno območje napetosti: privzeto delovna napetost 5 V za 20V

6. Mikro moč: Statični trenutno 65 microamps, posebej primeren za električne aparate, ki jih poganja suhe baterije.

7. Izhod visoke ravni signali: Ga je mogoče enostavno zasidrana s različne vrste vezij.

navodila:

Za inicializacijo čas je približno eno minuto po indukciji modul je vklopljen.V tem času, modul rezultatov 0-3-krat na minuto in preide v stanje pripravljenosti, za eno minuto.

2. Lahka in druge motnje je treba izogibati iz neposredno obrnejo na površino leče modula, da bi se izognili motnjam signala in povzroča napake; Izogibajte se uporabi okolja, ki je čim bolj

Prost pretok veter lahko motijo delovanje senzorjev.

3. Senzor modul z dual element sonde, s pravokotnim sonda okno.Ko je glavni organ je od leve proti desni, daljši smeri obeh koncih je dual element A element B element)

Ali doseganje dvojnega časa in razdalje razlike prek infrardečega spektra od desne proti levi.Večja kot je razlika, bolj občutljive za zaznavanje je.Ko se telo giblje od spredaj sonda

V glavo, ali od zgoraj navzdol ali od spodaj navzgor smer, dvojno elementi ne more zaznati spremembe v infrardeče spektralno razdalje in ni nobene razlike, zato je senzor, ki niso občutljive ali ne deluje, Zato, senzor mora biti nameščen tako, da bo smer sonde je kot vzporedna smeri človekove dejavnosti, kot je mogoče, da se zagotovi, da je telo, ki gre skozi

Sonda dual element zaznavanja.Povečati zaznavanje kota območju, modul uporablja krožno objektiv, kar naredi štirih straneh sonda občutljiva, vendar na levi in desni strani so še vedno občutljive

Vendar pa, glede na obseg zaznavanja in občutljivost v zgornji in spodnji smeri, namestitev mora še vedno izvede, kolikor je mogoče, v skladu z zgoraj navedenimi zahtevami.

Naslednje točke, je treba opozoriti, če uporabljate:

"DC napetost mora izpolnjevati naše zahteve.Tako previsoka in prenizka napetost lahko vplivajo na delovanje modula.Vendar pa je prav tako zahteva, da mora biti napajalnik dobro regulacijo filter, kot so računalnik, USB napajanje, mobilni telefon, polnilnik za napajanje in staro 9V zložene baterije ne more izpolniti operativne zahteve modula.Priporočljivo je, da stranke uporabite moč transformatorja in regulator skozi tri-terminal regulator napetosti, in nato uporabite 220UF in 0,1 UF kapacitivni filter napajanja.".

Čeprav človeško telo ni v sprednjem delu modula, v bližini človeškega telesa na modul je lahko tudi posledica senzor izhod, in razhroščevanje del človeškega telesa, ki ne dotikajte se vezja lahko vpliva tudi na delovanje modula.Bolj znanstvena metoda je, da proizvodnje LED ali multimeter, pokrov modula z časopisa, in zapusti sobo.Torej, to traja 2 minuti, da preverite, ali je modul je bil izhod ali je bil izhod?

"Modul ne deluje normalno z obremenitvijo in delovanje je kaotično, po priključitvi na obremenitve.Eden od razlogov je, da moč, zmogljivost, je zelo majhna, obremenitev poraba energije zelo nizka, in breme, ki je posledica nihanja napetosti, ki jih povzročajo modul napak.Drugi razlog je, da je moč naložiti lahko motijo delovanje, kot so povzroča obremenitve, kot so releji ali elektromagneti, ki lahko ustvari števec electromotive sile in 315M oddajnik ploščo lahko ustvari electromagnetism."

Ocene Izdelka

Ocena, ki Temelji na 0 Ocene Napišite pregled

Specifikacije

Izdelek parametrov

  • Poreklo - Celinska Kitajska