Tuya Zigbee Smart Gumb Stikalo Za Brezžični Scene Stikalo Gumb Krmilnik Baterijsko Avtomatizacije Scenarij Smart App Življenje

Redna cena €22.53 €14.64
Davek je vključen.

Razpoložljivost:Na zalogi

Kategorija: Zabavna Elektronika

Sku:w55003

Podrobnosti Izdelka

1. Dva-v-enem naprave za brezžično scene in zatemnilno stikalo:nova ideja za ZigBee scene stikalo za ustvarjanje različnih smart prizorov za svoj Tuya pametne naprave v Smart Življenje App;Tapnite-na-rok, da bi dobili drugo lažji nadzor za vse tuya pametne naprave enostavne operacije na stikalo.

2. Brezžični nadzor za ZigBee zatemnjevanja žarnice v načinu oddaljene:Dodaj smart gumb preklopi v Tuya smart ZigBee prehod in nato dodaj smart ZigBee sijalka pod daljinsko zatemnilno vmesnik Aplikacije za brezžično daljinsko upravljanje na vaše lučka.(Opomba:Samo ZigBee svetilka lahko doda za nadzor)

3. Seznanite z Tuya ZigBee prehod:Tuya ZigBee prehod je treba za to krožno scene stikalo,ki je most za vse ZigBee pametne naprave pod Tuya Smart APP za normalno uporabo.

4. Štiri operacije v načinu oddaljene, da izpolnjujejo različne zahteve:Enotni pritisnite tipko za VKLOP/IZKLOP žarnica,vrtenje normalno zatemnitev,pritisnite in zavrtite, da nastavite barvno temperaturo in daljšim pritiskom na več kot 3 sekunde, da nastavite barvo,ki pojasnjuje realnem smislu vrednost za denar s to mini odlična naprava.

5. Ustvarite več inteligentne scene za Tuya pametne naprave v App v načinu scenarij:ustvariti vse pametne avtomatike, kot želite na vaš pametni telefon app, da začnete svojo drugo inteligenten način življenja,ni več glasovni ukaz,potrebne, ni več časa, da odprete aplikacijo,le preproste operacije zahteva, da sproži prizorov, ste določili,ko ste utrujeni od en dan dela,kot so dom način,tuš pripravljenosti ali mirovanja.

Barva:Kot Prikazano

Material:zaviralci gorenja PC

Vsebina Paketa:

1 * Smart Gumb Stikalo

Samo zgoraj paket vsebine, drugi izdelki niso vključeni.

Opomba: Lučka za razmislek in različnih prikaže lahko povzroči barvo elementa slika malo drugačna od prava stvar.Merjenje dovoljena napaka +/- 1-3 cm.

Tuya Zigbee Smart Gumb Stikalo Za Brezžični Scene Stikalo Gumb Krmilnik Baterijsko Avtomatizacije Scenarij Smart App Življenje

Ocene Izdelka

Ocena, ki Temelji na 0 Ocene Napišite pregled

Specifikacije

Izdelek parametrov

  • Type4 - Brezžični scene stikalo
  • Blagovna Znamka - FGHGF
  • Poreklo - Celinska Kitajska
  • Type2 - Brezžični Scene Stikalo Gumb Krmilnik Baterijsko Avtomatizacije Scenarij Smart App Življenje
  • Številka Modela - Tuya ZigBee Smart Gumb Stikalo
  • 1 - Tuya ZigBee Smart Gumb Stikalo
  • Način komunikacije - NFC
  • Type5 - Tuya ZigBee Smart Gumb
  • Type3 - Smart Gumb Stikalo