Lepe, Velike Zmogljivosti, Svinčnik Vrečko Estetske Šola Velika Torbica Dekle Tiskovine Imetnik Vrečko Otrok Torbica Pen Učenci Šolske Potrebščine

Redna cena €2.90 €2.03
Davek je vključen.

Razpoložljivost:Na zalogi

Kategorija: Šolske Potrebščine

Sku:w54437

Podrobnosti Izdelka

Nova in visoke kakovosti!

Opis:

1. Velika Zmogljivost: To Prizmo svinčnik vrečko ponuja veliko kapaciteto prostora, ki lahko dajo peresa, svinčniki, znamke, radirke, noži, lepila in druge pisarniške potrebščine za izpolnjevanje raznovrstnih shranjevanje potrebe uporabnikov.

2. Modno oblikovanje: Ta svinčnik primeru je edinstven prizme z živimi barvami in edinstven način.To je zelo dobra izbira, ali gre za lastno uporabo ali kot darilo.

3. Visoka kakovost materialov: narejen je iz trpežnega in je odporen proti praskam visoka kakovost materialov z tesen sklepov, ki je lahko vzdrževati z državnim za dolgo časa.

4. Prenosni: lahka in prenosna zasnova omogoča enostavno dal v nahrbtniki in torbice za prilagoditev na različne vrste učenja ali delovnega okolja.

Material: PVC

Barva: Kot prikazano

Paket vključuje: 1PC

Opomba:

Kot različnih računalnikih prikaz različnih barv, hvala za razumevanje dejanske barve izdelka je lahko nekoliko razlikuje od slike.

Ocene Izdelka

Ocena, ki Temelji na 2 Ocene Napišite pregled

Gost

Odlično... prispeli zgodaj... zelo luštna.

Gost

Mi je zelo všeč,.

Specifikacije

Izdelek parametrov

  • Poreklo - Celinska Kitajska
  • Blagovna Znamka - VISOKOTLAĂNE