Barva Natisnjeni Vzorec Prenosni Prenosni Tuljavo Prazna Stran Ročno Račun Beležnica Pisarni Šole, Študent Zvezek Načrtovalec Dobave

Redna cena €0.25 €0.16
Davek je vključen.

Razpoložljivost:Na zalogi

Kategorija: Prenosni Računalniki & Pisanje Blazine

Sku:w5402

Podrobnosti Izdelka

Nova in visoke kakovosti!

Opis:

1. [enostaven za prevoz]: to beležnica je majhen po velikosti, in enostaven za prevoz.Ni tlak v torbi, torbici ali žepu.Lahko, da Ugotavlja, kadarkoli in napišite vaše navdih in misli.

2. [Navpični Flip zasnova]: posebne Navpično Flip obliko, je zelo prikladno, da se obrniti strani hitro, ko uporabljate, in številnih uporabnikov, kot so beležnica v tej smeri.Predvsem uporabnikom, ki berejo v nasprotju z vodoravne besede lahko bolje upravljate svoje zapiske.

3. [tuljava zavezujoče]: beležnica sprejme tuljava zavezujoče, ki izboljša čvrstost strani, naredi beležnica bolj trpežne, in je mogoče enostavno odpreti in postavi, kar je priročno za pomnjenje in učenje.

4. [barvni tisk design]: to beležnica sprejme izvrstno barvno tiskanje, oblikovanje, jasne in svetle barve, dodajanje barve, da se posneta življenje, zaradi česar vaš beležnica ni več monotono in bolj osebno.

5. [multi-funkcijska vloga]: to beležnica je močno multi-funkcijo, ki se lahko uporablja ne le kot sporočilo knjiga, Dnevnik, knjigo, sliko albuma in učenja ugotavlja, temveč tudi urnik in memo, da izpolnjujejo različne potrebe različnih uporabnikov.

Material: Papir

Barva: Kot prikazano

Velikost: A7

Paket vključuje: 1PC

Opomba:

1. Zaradi ročnega merjenja, prosimo, dovolite o napaki, 1-3 mm.

2. Kot različnih računalnikih prikaz različnih barv, hvala za razumevanje dejanske barve izdelka je lahko nekoliko razlikuje od slike.

Ocene Izdelka

Ocena, ki Temelji na 0 Ocene Napišite pregled

Specifikacije

Izdelek parametrov

  • Blagovna Znamka - KOQZM
  • Poreklo - Celinska Kitajska