Visoko Trdnost Vetrobransko Steklo Avtomobila Crack Popravila Stroškovno Učinkovito Alternativo Vetrobransko Steklo Avtomobila Crack Popravila Zanesljiv In Trajen Fix

Redna cena €1.24 €0.90
Davek je vključen.

Razpoložljivost:Na zalogi

Kategorija: Deli Za Motorno Kolo

Sku:w5184

Podrobnosti Izdelka

Značilnosti:

*Vetrobransko steklo avtomobila crack popravila : Ta avto stekla, popravilo kit vam omogoča, da zdraviti in popravilo različnih vrst poškodb, ki so posledica prometnih nesreč, trčenja, in piha hitro in učinkovito.

*Visoko popravilo moč in preglednost: S svojo visoko popravilo moč, ta popravila zagotavlja zanesljivo in trajno rešitev za vetrobransko steklo razpoke.Je prozoren in ne-rumeno, zagotavlja jasno in brezhibno rezultat brez sekundarne razpoke.

*Stroškovno učinkovito alternativo za nakup novega stekla: Namesto zamenjave celotnega vetrobransko steklo, ki uporabljajo ta popravila boste prihranili veliko stroškov in časa.To je praktična rešitev za popravila manjših razpok in prask na avtomobilska stekla.

*Združljivo s svetlobo sušenje stroji za boljše rezultate: Za optimalno popravila rezultatov, to popravilo se lahko uporablja v kombinaciji s svetlobo sušenje stroj.To pomaga doseči bolj temeljito in brezhibno popravila, ki zagotavljajo dolgo življenjsko dobo in celovitost vetrobransko steklo.

*Enostaven za uporabo in prenosne: Ta avto stekla, popravilo kit je namenjen za enostavno uporabo in delovanje.Pride z vsemi potrebnimi orodji in lahko zlahka prevaža in shranjeni.Ali ste poklicni ali DIY navdušenec, ta komplet ponuja udobje in učinkovitost.

Prosimo, upoštevajte,:

1. Izogibajte se popravilo v neposredni sončni svetlobi, kot lepilo, ki bo suh pod UV svetlobo.

2. Idealna uporaba temperatura se giblje od 15°C do 32°C.

3. Če UV svetlobe ni na voljo, izpostavljanju popraviti področju sončni svetlobi za 15-20 minut, lahko olajša proces strjevanja.

4. Za zagotovitev varnosti, nositi zaščitna očala in rokavice, ko uporabljate ta izdelek za zmanjšanje tveganja kemijskih stik s kožo in očmi.

Vsebina Paketa:

1 x Popravila

5 x Zdravilo Trakovi

1 x Rokav

1 x Box

(Opomba: opis, ki je bil spremenjen in je lahko krajši od 500 znakov.Prosimo, prilagodite vsebino, kot je potrebno za izpolnitev znakov.)

Specifikacije:

*Del Ime:Vetrobransko Steklo Avtomobila Crack Popravila

*Material:/

*Velikost:30 ML

*Barva:kot na sliki

*Univerzalno Vgradnjo:DA

*OEM Številka:/

*Opremljanja:za Popravilo avtomobila, stekla razpoke

Package Vsebina:

30ML, Popravilo *1

Opomba:

1. Pravi barve izdelka je lahko nekoliko razlikuje od slike prikazane na spletni strani posledica številnih dejavnikov, kot so svetlost zaslona in svetlost svetlobe.

2. Prosimo, dovolite rahlo ročno merjenje odklona za podatke.

Ocene Izdelka

Ocena, ki Temelji na 0 Ocene Napišite pregled

Specifikacije

Izdelek parametrov

  • Poreklo - Celinska Kitajska