1 Par Ženske Nogavice Dolgo Priložnostne Nove Jesensko Toplo Absorbirajo Znoj Šport Dekleta Bombažne Nogavice Barva Korejskem Slogu Skupinski Paket

Redna cena €0.47 €0.32
Davek je vključen.

Razpoložljivost:Na zalogi

Kategorija: Šport In Oprema

Sku:w5134

Podrobnosti Izdelka

Opis:

Povzdignil vaš nogavica igra z naše Moške Barva Dolge Nogavice.Ti mid-tele nogavice so kot nalašč za vse sezone in funkcija preprost in minimalističen design.Oblikovana za stil in udobje, ti nogavice so must-have dodatek k vaši garderobi.

Narejen je iz visoko kakovostnih materialov, te nogavice so mehka, dihanje, in zagotoviti, a udobno prilegajo.Sredi tele dolžina ponuja veliko pokritost in zagotavlja, da vaše noge ostanejo tople, medtem ko dodate trendy dotik z vašo obleko.Solid color design omogoča enostavno seznanjanje z različnimi oblačila stilov.

Te nogavice so vsestranski in primeren za vse letne čase.Ali ste postavka urad, ki bo za priložnostne izlet, ali se udeležujejo formalni dogodek, te nogavice bo dopolnitev vaše obleko brez truda.Trpežna konstrukcija zagotavlja dolgotrajno obrabo in trganje odpornost.

Visoko kakovostni materiali, ki se uporabljajo v te nogavice pomoč v upravljanje vlage, obdržali vaše noge suhe in vonj brezplačno ves dan.Elastičen top band ohranja nogavice v kraj brez kopati v kožo, ki zagotavlja varno in udobno prilegajo.

Te nogavice so kot nalašč za moške, ki cenijo preprostost in slog.Njihov vsestranski dizajn in barva bi jih super ideja za darilo za rojstni dan, obletnice ali kakršno koli posebno priložnost.Nadgradnjo vaše nogavica zbiranje in step up vaš modni igra z naše Moške Barva Dolge Nogavice.

Ime izdelka: barva nogavice

Material: poliester bombaž

Barva: kot je prikazano na sliki

Velikost: kot je prikazano na sliki

Paket vsebuje: 1*par nogavice (neobvezno)

Opombe:

1. Prosimo, dovolite 0-1 palčni napak zaradi ročnega merjenja.Hvala za vaše razumevanje.

2. Monitorji niso umerjeni enako, postavka barve prikazane v meniju fotografije lahko kaže nekoliko drugačen od realnega predmeta.

Ocene Izdelka

Ocena, ki Temelji na 0 Ocene Napišite pregled

Specifikacije

Izdelek parametrov

  • CN - Zhejiang
  • Vzorec - Barva
  • Cev Višina - Nogavice
  • Poreklo - Celinska Kitajska
  • Blagovna Znamka - JULYHOT
  • Material - BOMBAŽ
  • Spol - Ženske
  • Kategorija - NOGAVICE