1pc Miško Prijem Trak Nalepka Ne Zdrsne Zanič Znoj Za Zowie ES1-CW EC2-CW EC3-CW Gaming Miška Miška Anti-Slip Nalepka

Redna cena €2.24 €1.43
Davek je vključen.

Razpoložljivost:Na zalogi

Kategorija: Računalniška Periferija

Sku:w5105

Podrobnosti Izdelka

Nova in visoke kakovosti!

Opis:

1. [izboljšanje igre izkušenj]: Zhuowei miško ES1-CW EC2-CW anti-slip nalepke pomagali izboljšati nadzor nad prsti in mouse.By krepitev povezave med prsti in miško, svoje delovanje je bolj natančen, s čimer se izboljša igro izkušnje.

2. [visoko kakovostnih materialov]: ta anti-skid nalepka je izdelana iz visoko kakovostnih materialov.To je na obrabo odporen, vzdržljiv in ne enostavno odpadejo.To lahko zaščito miško za dolgo časa.

3. [preprosta namestitev]: ga sprejme nazaj samolepilne design, in lahko enostavno prilepite brez drugih orodij, ki je priročno in hitro.Prav tako se lahko odstrani za čiščenje ali zamenjava kadarkoli.

4. [Perfect Fit]: oblika anti-skid nalepke je popolnoma prilagodimo obliko miško ES1-CW Zhuowei EC2-CW.Se popolnoma prilega in ne vpliva na povzročanje miško.

5. [izboljšanje ročno občutek]: površinsko obdelavo te anti-skid nalepke je koristno, da se okrepi nadzor veljavnosti roko, da miško lažje za upravljanje, ki izpolnjujejo holding navade različnih ljudi, in izboljšanje hitting občutek igre.

Previdnostni ukrepi:

Ko nameščate oprijem, cilj na miškino tipko.Ne pritisnite da, v naglici, če obstaja napaka, lahko razstaviti in ponovno namestiti.

Prosimo, čiste roke pred uporabo tega izdelka.

Ne uporabljajte čistil za čiščenje.

Material: Usnje

Barva: Kot prikazano

Paket vključuje: 1PC

Opomba:

Kot različnih računalnikih prikaz različnih barv, hvala za razumevanje dejanske barve izdelka je lahko nekoliko razlikuje od slike.

Ocene Izdelka

Ocena, ki Temelji na 0 Ocene Napišite pregled

Specifikacije

Izdelek parametrov

  • Material - Usnje
  • Blagovna Znamka - ESHYLALA
  • Številka Modela - Miško Anti-Slip Nalepka
  • Poreklo - Celinska Kitajska