Shark Fin Za Deskanje Zamenjava Plavuti Okrepljeno Surf Plavuti Odstranljivi Napihljivi Paddleboard Fin Brez Znanja Longboard Enotni

Redna cena €3.13 €1.57
Davek je vključen.

Razpoložljivost:Na zalogi

Kategorija: Vodni Športi

Sku:w5086

Podrobnosti Izdelka

Izkušnje idealen deskanje uspešnosti z našo Desko Plavuti!Posebej zasnovan za longboards in paddleboards, naše longboard plavuti optimizacijo združljivost za vse ravni usposobljenosti.Z dolgo življenjsko dobo, te plavuti, da za odlično darilo za prijatelje ali najdražje, ki radi hit valove!

Specifikacija:

Ime: Surf Plavuti

Barva: Črna

Teža izdelka: o 0.18 kg

Velikost izdelka: o 18x3.2x21.5 cm/7.09x1.26x8.46 palcev

Primeren za: Najbolj napihljivi deske, prosimo, preverite velikost izdelka in velikost desko pred nakupom (ta izdelek je stran,-v repne plavuti brez podnožja)

Seznam Vsebine:

1* Surf Fin

Opombe:

1. Zaradi različnih spremljanje in svetlobni učinki, dejanske barve artikla se lahko nekoliko razlikuje od barvo, ki je prikazana na sliki.

2. Prosim, odpusti rahlo merjenje odstopanja zaradi ročnega merjenja.

Oglejte si več podrobnosti izdelka

1.Dolgotrajno Surf Plavuti: Surf Plavuti iz obrabo-odpornih visoko kakovostnega materiala zagotavljajo trdnost in trajnost, z odlično stabilnost materiala.To mora-imeti opremo igra pomembno vlogo pri izboljšanju vaše surfanje spretnosti.

2.Odlično Učinkovitost: Ti surf plavuti, ki ponujajo dobro drži za longboards in paddleboards, z enostavno center plavuti, ki so srednja gradbena in rake.Oni značilnost klasičnih fin predlogo zasnovan posebej za nemoteno in uravnoteženo deskanje.

3.Priročna, Odstranljiva Sistem: Ti prijazen do uporabnika in praktične surf plavuti imajo izmenljivi sistem, ki drsi in je pritrjen s hitro sprostitev mehanizma, česar so idealna za longboard deskanje.

4.Odlično darilo za Vodne Športne Navdušence: Ali ste začetnik ali profesionalec, ti surf plavuti, boste lahko uživali vznemirjenje vodni športi z lahkoto in udobje.Pokazati svoje spoštovanje in strast za deskanje s tem, da jim kot premišljen darilo za vaše prijatelje ali najdražje.

5.Vsestranski Design: Uživajo svobodo, da surf na skoraj vse vrste odbor, hvala za optimalno združljivost to veslo-v center fin s široko paleto priljubljenih blagovnih znamk in odbor velikosti.

Ocene Izdelka

Ocena, ki Temelji na 0 Ocene Napišite pregled

Specifikacije

Izdelek parametrov

  • Poreklo - Celinska Kitajska
  • Ljudje, Ki Se Uporablja - Unisex