5D Mavrične Barve Diamant Barve Pero Navoj Glave Nasveti Točke Vaja Peresa

Redna cena €14.16 €9.20
Davek je vključen.

Razpoložljivost:Na zalogi

Kategorija: Desk Dodatkov In Organizator

Sku:w50262

Podrobnosti Izdelka

Paket Vključuje: Diamant barve orodij, ki so pisane pero, držalo + srebro 6 nasvetov.Bogate vsebine in uporabna orodja, ki ustrezajo vašim nail art in DIY slikarstvo obrti potrebe.

Material: točka, drill pisala so izdelana iz visoko kakovostnega materiala, ki je trpežna in za enkratno uporabo, ni enostavno, da bi prekinil.Spiralna oblika in dreamlike zvezdnato vzorci, ustrezne velikosti in ergonomsko videz omogoča udobno, da pridržite.

Široko Uporabo: Ta diamant barva peresa se lahko uporabljajo za diamantno art slik, nail art, vezenje, navzkrižno šiv, oblačila dekoracijo in še več.Različne peresa lahko pomaga s palico in uporabljajo diamanti hitro in enostavno.

Popolna kombinacija: lepilo glina je že v polje za vaše udobje in vam prihrani čas in trud, tako da vam ni treba storiti vse druge priprave dela, samo prilepite diamant in palico diamant kroglice trdno v vaš diamant barve položaj.

Odlično Darilo: primeren je za diamantne barve začetnike in ljubitelje.Super darila za Božič in Zahvalo.

Barva:multicolor/zlato/rose zlata/srebrna

Material:Kovina

Vsebina Paketa:

1 x Pisano pero, držalo

6 x Nib

Samo zgoraj paket vsebine, drugi izdelki niso vključeni.

Opomba: Lučka za razmislek in različnih prikaže lahko povzroči barvo elementa slika malo drugačna od prava stvar.Merjenje dovoljena napaka +/- 1-3 cm.

Ocene Izdelka

Ocena, ki Temelji na 0 Ocene Napišite pregled

Specifikacije

Izdelek parametrov

  • Poreklo - Celinska Kitajska