Krzno, Prevlečena Gleženj Škornji Zimski Škorenjčki Toplim Natikači Škornji Ženske Snow Škornji Ne Zdrsne V Modi Priložnostne Prostem Natikači Škornji

Redna cena €26.11 €13.05
Davek je vključen.

Razpoložljivost:Na zalogi

Kategorija: Ženske Čevlje

Sku:w498385

Podrobnosti Izdelka

Bivanje stilsko in toplo to zimo z naše lepe in praktične Krzno, Prevlečena Gleženj Škornji.Dodali smo žametno mehko podloga za toplino in udobje.Ti čevlji adaptively prilagodite vašo obliko stopala in imajo dober anti-slip predstava je primerna za moške, ženske, stari in mladi.

Specifikacija:

Ime izdelka: Srčkan Zimski Škornji

Material: pliš+pomnilnik bombaž

Velikost Izdelka:

US5-6/EU36-37/UK3-4

US7-8/EU38-39/UK5-6

US9-10/EU40-41/UK7-8

NAS 11-12/EU42-43/UK9-10

US13-14/EU44-45/UK11-12

Seznam Vsebine:

Srčkan Zimski Škornji * 1 par

Opomba:

Zaradi različne osvetlitve in nastavitve zaslona, postavka barve pa se lahko rahlo razlikujejo od slike.

Zaradi razlike v ročno merjenje, prosimo, dovolite 1-2 cm razliko v velikosti.

Oglejte si več podrobnosti izdelka

1.Elegantna in Udobno: Ti srčkan zimski škornji so kot nalašč za vsako priložnost.Njihove modne V-oblikovan odpiranje jih naredi enostavno, da dajo na in so tako lepe in praktične.Uživajte v prijetnem trenutke, ki jih kamin v slogu.

2.Toplo in Udoben: Z mehko plišastih zgornji in notranji deli in žametno podlogo, ti srčkan zimski škornji so dobre izolacijske učinkovitosti, da ne bi vaše noge, občutek mraza.Ostali toplo in udobno v hladno temperature s temi krzno, prevlečena gleženj škornji.

3.Idealno Udobje: Ti srčkan zimski škornji lahko adaptively prilagodite glede na vašo obliko stopala, ki zagotavlja udobno podporo in razrešuje stopala tlak.Krzno podložene škornje, ženske so udobno in toplo, kot nalašč za hladno vreme.

4.Dober Anti-Slip Uspešnosti: pripravite osvojiti zimo s temi topli škornji za ženske.Non-slip gume, ki je edini, ki preprečuje zdrs na mokri ali ledene površine, medtem ko so odporni na obrabo material zagotavlja dolgotrajno vzdržljivost.Ga nosite v zaprtih prostorih ali na prostem, da vaše noge udobno in udobno.

5.Neverjetno Darilo: Občutek svojo skrb z našo puhasto gleženj škornji za ženske.Iz mehkega, prijeten material, ti zimski čevlji so kot nalašč za hladno vreme.Primerna za vse starosti in spolov, bi praktično še toplo darilo za družino in prijatelje.

Ocene Izdelka

Ocena, ki Temelji na 0 Ocene Napišite pregled

Specifikacije

Izdelek parametrov

  • Podplat Materiala - Gume
  • Poreklo - Celinska Kitajska
  • Obloge Materiala - najlon
  • Zgornji Material - Poliester
  • Material Gredi - Poliester
  • Boot Višina - Mid-Tele
  • Vložek Materiala - Gume
  • Boot Tip - nogavice, čevlji
  • Pete Vrste - Tanke Pete
  • Sezona - Poletje