Zlato Srebro Bron Dodelitev Dobitnik Nagrado Spodbujanje Značko Tekmovanja Nagrade na Prostem, Otroci Igre, Igrače s Trakom Šoli Stranka

Redna cena €6.16
Davek je vključen.

Razpoložljivost:Na zalogi

Kategorija: Ekipni Športi

Sku:w48151

Podrobnosti Izdelka

Značilnosti:

1. Material in velikost: Te plastične medalje so iz plastike, varno in non-toksične; premer medaljo pribl. 3.6 cm, traku pribl. 27.5 cm, so dovolj dolgo, da gredo okoli vratu najstnikov in odraslih.

2. Lep design: izstopati z lepo design featuring star in "Zmagovalec" črke, ki jih uporabljamo dotik rdečo, belo in modro, da bi kakovosti poliester ogrlica v naše življenje, ustvarja občutek zmage in domoljubja.

3. Lahek in priročen: Ti podelitev medalj so lahki, ki so enostavno in priročno za uporabo, stvari, ki te medalje v goodie vrečke in naredite svojo malo gostov nasmeh, uporabite jih kot darila za stranke, gimnastika stranke, športne stranke in košarka strank.

4. Uporablja kot nagrado: Pozitivna okrepitev je uporaba medalje in nagrade v razredu, in to je način za krepitev pozitivnega vedenja, ki jih praznujemo otrok uspeh, uporaba medalje in razredne nagrade za praznovanje dobrega obnašanja vam lahko pomaga ohraniti dobro razredu upravljanje.

5. Primeren za večino priložnosti: Te plastične medalje z vratu razredi so nepozabni v športnih dogodkov ali talent kaže, carnivals ali konkurence noči, so zelo primerna za sodelujoče medalje, zmagovalci " medalje, otroške športne medalje in nagrade.

Opis:

Plastični medaljo izstopa z lepo design featuring star in "Zmagovalec" letterin, varno in non-toksične, primerna za športne prireditve ali talent kaže, carnivals ali konkurence noči.

Specifikacije:

Material: plastika

Medaljo premer: 3.6 cm

Medaljo debelina: 3 mm

Trak dolžina: 27.5 cm

Paket Je Vključeno:

1 pc * medaljo

Opombe:

1. Prosimo, dovolite 0-1 palčni napak zaradi ročnega merjenja.Hvala za vaše razumevanje.

2. Monitorji niso umerjeni enako, postavka barve prikazane v meniju fotografije lahko kaže nekoliko drugačen od realnega predmeta.

Ocene Izdelka

Ocena, ki Temelji na 0 Ocene Napišite pregled

Specifikacije

Izdelek parametrov

  • velikost - 5cm/1.97in
  • Teža - 45g
  • Številka Modela - Zmagovalec
  • Postavka - Ustvarjalne Igre Medaljo
  • Poreklo - Celinska Kitajska
  • Material - Zlitine
  • Vrsta - Trgovina S Kovancem
  • barve - Baker, srebrna, Zlato