Za ALLMATIC AEMX1 AEMX2 AEMX4 EVROPI AUTO ARMY2 ARMY1 ARMY4 MX1 NL2 MX4 Garaža Daljinski upravljalnik Klon 433.92 MHz ALLMATIC Pilotni

Redna cena €9.09 €4.45
Davek je vključen.

Razpoložljivost:Na zalogi

Kategorija: Varnost In Zaščita

Sku:w4790

Podrobnosti Izdelka

Za ALLMATIC AEMX1 AEMX2 AEMX4 EVROPI AUTO ARMY2 ARMY1 ARMY4 MX1 NL2 MX4 Garaža Daljinski upravljalnik Klon 433.92 MHz ALLMATIC Pilotni

Združljivost seznam:

ALLMATIC AEMX1

ALLMATIC AEMX2

ALLMATIC AEMX4

ALLMATIC EVROPI AUTO ARMY2

ALLMATIC ARMY1

ALLMATIC ARMY4

ALLMATIC MX1

ALLMATIC NL2

ALLMATIC MX4

Disclaimer: če vaš daljinski upravljalnik ni na seznamu združljivih naprav, ne bodo klonirali.Ne bomo povračilo vas.Če je problem z daljinskim upravljalnikom, se najprej obrnite na nas.Bomo poslati ali vračilo za vas.

Način uporabe:

1. Koda seznanjanje (učenje)

Kraj originalni daljinski upravljalnik in kopijo daljinski upravljalnik čim bližje, najprej pritisnite gumb original daljinski upravljalnik, in takoj ko se lučka prižge, pritisnite in pridržite gumb samokopirni daljinski upravljalnik za približno tri sekunde, LED utripa 3-krat in nato hitro Utripa, to pomeni, da je naslov kode izvirnega gumba za daljinsko upravljanje je naučil uspešno.Druge tipke uporabljajo na enak način za učenje.

2. Jasno kodo

Pritisnite gumb za odklepanje in zaklepanje tipka hkrati za 2 sekundi, LED-lučka začne utripati 3-krat.V tem času, zaklepanje hranite na gumb pritisnete in spustite gumb za odklepanje.Pritisnite gumb za odklepanje tri ali štiri krat v 5 sekund, indikator utripa hitro.Kodeks je bil izpraznjen.

Test, ali obstoječi kodo daljinskega upravljalnika, ki je bila uspešno očistili: Ko končate obračun ukrep, lahko pritisnite katerokoli tipko kopiranja oddaljenega nadzora.Če LED ne utripa, takoj, v tem trenutku, bo bliskavica po 2 sekundah, kar pomeni, da prvotno kodo kopirane daljinski upravljalnik je bil popolnoma očiščeno.Če LUČKA še vedno utripa hitro in takoj, kodo, ki še vedno obstaja in jo je treba očistiti enkrat.

3. Obnovite izbrisani kodo

Kopijo daljinski upravljalnik ima izterjavo funkcijo.Če ste po nesreči, jasno, naslov, kodo normalno kopijo daljinski upravljalnik med uporabite lahko tudi tipko za zagon in izklop zvoka tipk (v naslednjih dveh) gumbov na daljinskem upravljalniku ob istem času.Po približno treh sekundah LED utripa 3-krat.Začne hitro utripati, kar pomeni, da izbrisani, naslov, kodo je uspešno obnovili.

Previdnostni ukrepi:

1. Pred uporabo naše daljinski upravljalnik duplicator kopirati, prvi jasno obstoječo kodo vaše exisiting daljinski upravljalnik.

2. Self-learing daljinski upravljalnik duplicator kopiranja ne more izvesti, rolling kode, na primer HCS301.

Opomba:

1. Tam se lahko rahlo velikost odstopanja zaradi ročnega merjenja, različne merilne metode in orodja.

2. Slika morda ne odraža dejanskih barve element, ki zaradi različnih fotografiranje svetlobe, kota in monitor.

Package seznama

1 X Daljinski Upravljalnik Duplicators

Ocene Izdelka

Ocena, ki Temelji na 0 Ocene Napišite pregled

Specifikacije

Izdelek parametrov

  • Poreklo - Celinska Kitajska
  • allmatic daljavo - allmatic daljavo
  • Številka Modela - 433
  • pilotni allmatic aemx1 aemx2 aemx4 mx1 nl2 mx4 - pilotni allmatic aemx1 aemx2 aemx4 mx1 nl2 mx4
  • Garaža Daljinski Upravljalnik - Garaža Daljinski Upravljalnik