Zložljivi Stopala Kopel Vedro Poglabljanje Bazena Za Namakanje Prenosni Korito Kampiranje Stopala Pranje Torba Za Na Prostem, Potovanja, Mornarsko Modra Trajne

Redna cena €13.46 €8.48
Davek je vključen.

Razpoložljivost:Na zalogi

Kategorija: Varnost In Zaščita

Sku:w4736

Podrobnosti Izdelka

[Zložljivi Design]Ta upogljivi stopala kopel vedro sprejemanje zložljive modela in prihaja z prenosna torba, ki se lahko enostavno zloži in dal v svoj nahrbtnik v času potovanja.kampiranje, pohodništvo, turistične in druge dejavnosti na prostem.

[Poglobiti Design]stopala kad sprejme se izpiše podaljšana cev za telo, da popolnoma zaviti noge.Pet plasti debele tkanine zadrgo design izboljša toplotno izolacijo učinek,zaplinjevanja mehurček vse-v-enem.Zložljive noge kad lahko hitro razširila in enostavno zložiti za lažje shranjevanje.

[Double Layer Vodoodporni Material]zložljive stopala kopel vedro sprejme dvojno plast design.Notranja plast je izdelana iz visoko kakovostnega puščanje dokazilo materiala, ki je odporen na visoke temperature.To ne bo preoblikovanje iz visoke temperature in ne bo puščanja vode med uporabo.in nepremočljiva in gubam odporne.

[Prenosni]Zložljive noge kad, ki se lahko hitro razpletla in enostavno zložiti, je enostaven za shranjevanje, in je zelo primeren za potovanja.

[Več Uporab]Naše prenosne stopala bazena vam omogoča, da stopala namakanje na kjerkoli, kot so potovanja, na prostem, pohodništvo, doma, ampak lahko tudi za ribolov, pikniki, pomivanje posode, pranje sadja in oblačila, itd.To je odlično Božično darilo, darilo za Rojstni dan za mamo, očeta, punco.

velikost: 66 x 30 cm

Material: Oxford krpo

barva: roza / siva / Mornarsko modra / modra / Bež

Vsebina Paketa:

1 x Zložljivi Stopala Kopel Vedro

Samo zgoraj paket vsebine, drugi izdelki niso vključeni.

Opomba: Lučka za razmislek in različnih prikaže lahko povzroči barvo elementa slika malo drugačna od prava stvar.Merjenje dovoljena napaka +/- 1-3 cm.

Ocene Izdelka

Ocena, ki Temelji na 0 Ocene Napišite pregled

Specifikacije

Izdelek parametrov

  • Poreklo - Celinska Kitajska