HUD Zaslonu Za Avtomobile Univerzalna GPS, Digitalni merilnik Hitrosti Avtomobila Head-Up Zaslon GPS Vetrobransko steklo Projekcija merilnik Hitrosti Z Več Hitrosti

Redna cena €34.87 €17.44
Davek je vključen.

Razpoložljivost:Na zalogi

Kategorija: Zadnje Okno

Sku:w4696

Podrobnosti Izdelka

Značilnosti:

1. Naš avto head-up zaslon lahko prikaže hitrost, ura, kompas, čas vožnje, vožnjo na daljavo, število satelitov, nadmorsko višino, in pospešek čas na 100 kilometrov.

2. Majhnosti to head-up zaslon omogoča jasno in naravno v vsakem kotu, ne blokira vaš pogled.

3. Naš avtomobilski HUDs so USB pogon.Njegova poraba je nizka, ker se izklopi z avtomobilom.Potem ko vozilo izklopljen, bo popolnoma izklopljen, in tam bodo brez električne kraje.

4. Prilagodljivi senzor svetlobe, svetlost spremembe, seveda z okoljem, v vsakem vremenu, vse-okolje, prazen zaslon, ne bleščečih vožnje.

5. Naši digitalni hud zaslon ima visoko natančnost določanja položaja, ker je zbranih prek satelita in ne vpliva naravnih dejavnikov, kot so vreme.

Specifikacija:

Model izdelka: G2, G3

Material: ABS+PC

Barva: Črna

Velikost izdelka: o 16.8*1.6*4.3 cm/6.61*0.63*1.69 v

Teža izdelka: približno 140 g

Primerno sceno: primerno za vsa vozila

Seznam izdelkov:

1* Gostitelja ( Avto Head Up Display)

1* USB kabel

1* obojestranski lepilni trak

1* angleški priročnik

Opombe:

Zaradi svetlobne učinke in streljanje zornih kotov, je barvna razlika v proizvodu, prosimo za razumevanje.

Zaradi ročnega merjenja, je toleranca na velikost izdelka.

Oglejte si več podrobnosti izdelka

1.【Zaslon Funkcija】Naš avto head-up zaslon lahko prikaže hitrost, ura, kompas, čas vožnje, vožnjo na daljavo, število satelitov, nadmorsko višino, pospešek čas 100 kilometrov, itd., z močno prikaz funkcij.

2.【GPS+Beidou】Naš avto head-up zaslon sprejme 10 Hz visoko hitrost osveževanja, GPS in Beidou dual-mode čip, in osveževanja 10 sličic na sekundo.Hitrost sprememb je nemoteno in usklajeno!

3.【Varčevanje z Energijo】Naše hud zaslonu za avtomobile je powered by USB; ko vozilo izklopljen, je popolnoma izklopljen, ni moč kraje, in zato nizko porabo energije.

4.【Spremenljiva Svetlost】Prilagodljivi senzor svetlobe, svetlost spremembe, seveda z okoljem, v vsakem vremenu, vse-okolje, prazen zaslon, ne bleščečih vožnje.

5.【Jasno in Naravno】Ta avto je hud, merilnik hitrosti, je jasno, naravnih in v vsakem kotu, ne blokira vaš pogled zaradi svoje majhne velikosti.To ne bo vplivalo na varno vožnjo.

Ocene Izdelka

Ocena, ki Temelji na 0 Ocene Napišite pregled

Specifikacije

Izdelek parametrov

  • Žice ali Brezžično - z žico
  • Poreklo - Celinska Kitajska
  • Izhodna Frekvenca - 9V-16V