Majhen Medved Bookend Lesene Umetnosti Bookend Revije Držalo, Stojalo Za Knjige Home Office Soba Namizne Dekoracije

Redna cena €13.67 €6.83
Davek je vključen.

Razpoložljivost:Na zalogi

Kategorija: Desk Dodatkov In Organizator

Sku:w45559

Podrobnosti Izdelka

Značilnosti:

1. Izdelana iz visoko kakovostnih in naravnih črni oreh in bukev, močna, ni enostavno, da bend, z gladke površine, dobro uravnoteženo, dovolj, da se prilega več knjig lepo.

2. Knjigo podpore ne bo slide, ko ste izbrali knjiga stran, tako da lahko imajo knjige v mesto in ne bo nič policah ali tabel.

3. Srčkan nosi knjiga organizator zagotavlja dobro uravnoteženost in ne štrli dodatno koncu, tako zavzamejo ni dodatno sobo in povečali prostor za shranjevanje.

4. V bookend z uporabo edinstvenih živalskih vzorcev, enostavno in kreativno.To je utelešenje lepe življenja in se popolnoma ujema vaš dom dekoracijo slog.

5. Na koncu knjige je primerna za uporabo doma, v šoli, dnevna soba, pisarna, spalnica, knjižnica, in še več.Kot nalašč, da imajo vaše lepe knjige, vinilnih, kuharske knjige, Dvd-jev ali video igre.

Specifikacija:

Izdelek Material: bukev, črni oreh

Barva: les barva

Velikost: (pribl.)

Železo dolžina 10.5 cm/4.13 v,

Odbor dolžina 15 cm /5.9 v

Širina 12 cm/4.72 v

Debeline 1cm/0.39 v

Seznam Vsebine:

Knjiga stojalo*1

Foot pad*1

Opombe:

1. Zaradi različnih spremljanje in svetlobni učinek, dejanske barve artikla se lahko nekoliko razlikuje od barvo, ki je prikazana na sliki.

2. Prosim, odpusti rahlo merjenje odstopanja zaradi ročnega merjenja.

Oglejte si več podrobnosti izdelka

1.Trpežne in Dolgo-trajno: Izdelan iz trpežne in naravni črni oreh in bukev material, knjige, zamašek je bolj težka, trpežna in dolgo obstojna.

2.Stabilna Podpora: knjiga podporo je stabilen in ne shift, sam en je priporočljivo, da se postavi pred steno, se lahko premikate s številom knjig, in dva lahko sprejme več.

3.Shrani Prostor v shrambi: knjiga organizator ne prevzame nobenih dodatnih soba in maksimira prostora za shranjevanje.To ne bo dodati vizualni v razsutem stanju v vaši polici ali mizi in obdržati svojo knjigo, da bi.

4.Edinstveno Obliko: V bookend z uporabo edinstvenih živalskih vzorcev, enostavno in kreativno.To je utelešenje lepe življenja in se popolnoma ujema vaš dom dekoracijo slog.

5.Široko Priložnost: knjižno koncu se lahko uporablja za dom, šolo, dnevna soba, pisarna, kuhinja, spalnica, knjižnica, in še več.Kot nalašč za dajanje knjige, revije, filmi, Dvd, video igre, ali karkoli si želite pokonci.

Ocene Izdelka

Ocena, ki Temelji na 0 Ocene Napišite pregled

Specifikacije

Izdelek parametrov

  • Poreklo - Celinska Kitajska