20 Mm Watch Band Magnetni Watch Trak Mehko Hitro Sprostitev Šport Gledam Band Univerzalno Nadomestno Manšeta Jermenčki

Redna cena €8.71 €4.35
Davek je vključen.

Razpoložljivost:Na zalogi

Kategorija: Avto Monitorji

Sku:w44844

Podrobnosti Izdelka

Opis:

Nadgraditi svoje tradicionalne ali smartwatch z našimi 20 mm Watch Band.Bolj priročen in eleganten kot kdaj prej, to udobno pasu nikoli ne pade zaradi svoje opremljena zatiči.Poslovite od težav, nenehno prilagajanje uro in pozdravi funkcionalni in stilsko dodatek za vaš wristwear zbirko.

Specifikacija:

Vrsta Izdelka: Magnetni Zložljiva Sponke Watch Trak

Specifikacija proizvoda: približno 20 mm

Uporablja zapestje premer: Min 5.6 - Max 8.5 v

Trak velikost:

Dolžina 120 mm/4.72 v

Kratek 75 mm/2.95 v

Izdelek material: silikon

Izdelek barva: bela, rožnata, jezera, modra, črna, rdeča, vino, rdeče, zelene, svetlo siva, temno siva, sinje modro, midnight blue

Seznam Vsebine:

20 mm, Magnetno Watch Band x 1

Opombe:

1. Zaradi različnih spremljanje in svetlobni učinki, dejanske barve artikla se lahko nekoliko razlikuje od barvo, ki je prikazana na sliki.

2. Prosim, odpusti rahlo merjenje odstopanja zaradi ročnega merjenja.

Oglejte si več podrobnosti izdelka

1.Univerzalni Združljivost: Nadgradite vaš gledati s tem 20mm zamenjava magnetni trak, primeren za vse tradicionalne in smartwatches.S prilagodljivo in varno magnetno zaponko, to je enostavno namestiti in doda dotik slog vaše zapestje.

2.Nastavljiv Fit: Povzdignil svoj slog z našo magnetni watch band, ki se ponaša z enostavno prilagoditev za bolj udobno in elegantno obrabe.Uživajo enostavnost prilagajanje dolžine in varno prileganje z močno magnetno zložljivi ročaji.

3.Dolgotrajno Kakovost: To 20 mm, Magnetno Watch Pasu je izdelan iz tekoče silikona, ki funkcije nepremočljiva in sweatproof funkcije za udobno in dolgotrajno fit.Njegova mehka tekstura in barva ne zbledi tudi po več opere, zagotavljanje trajnosti, ki traja.

4.Neverjetni Kombinacija: Uživajte varnega fit za uro z magnetno snap sponke in super močno privlačnost, ki zagotavlja, da ne bo padel.

5.Priročna Uporaba: za Nadgradnjo vaše watch pogled v trenutku s to 20mm magnetni trak.To se lahko enostavno namesti na zanke samo za snapping to na, kar pomeni, da ni potrebe za orodja in vam ne bo treba skrbeti, da bi izgubili z zatiči.Uživajte brez težav band zamenjava s tem enostavno vgradnjo rešitev.

Ocene Izdelka

Ocena, ki Temelji na 0 Ocene Napišite pregled

Specifikacije

Izdelek parametrov

  • Blagovna Znamka - Rondaful
  • Poreklo - Celinska Kitajska
  • Vrsta - Zaslon