Rearview Mirror Navdihujočih Citatov Motivacijske Avto Rearview Mirror Nalepko 3.9x0.7in Si Videti Dobro vinilna Videti Dobro Decal

Redna cena €5.65 €2.82
Davek je vključen.

Razpoložljivost:Na zalogi

Kategorija: Notranja Oprema

Sku:w4179

Podrobnosti Izdelka

Opis:

Naše pogledaš dober avto nalepke je odličen način, da dodate nekaj barve in polnega življenjske energije za vaše vozilo.Narejen je iz vodoodpornega materiala, ki lahko zdrži dež, sneg in sonce.To zunanja oblika pozitivne energije ponudbo, ki bo vam in drugi nasmeh.Je enostaven za uporabo in odstranjevanje, in ne vplivajo na varno vožnjo.To je tudi preprost obrok za vaš avto, saj lahko zajema praske in udrtine.

Značilnosti:

Material: nalepka

Način namestitve: Pasta tip

Velikost: 10*2*1cm/3.9*0.7*0.3 v

Obvestilo:

Zaradi različne osvetlitve in nastavitve zaslona, element barve se lahko nekoliko razlikuje od slike.

Zaradi različne ročne meritve, prosimo, dovolite 1-2 cm razliko v velikosti.

Seznam Vsebine:

ste videti dobro, nalepke,*1

Oglejte si več podrobnosti izdelka

1.Več zanimivih Barv: Te nalepke so odličen način za izražanje sebe in okrasite svoje stvari.Nalepke funkcija samostojnega in živahne barve, ki bo ujeti vse pozornosti.

2.Lahko Se Uporabljajo Za Dolgo Časa: Ker so narejeni iz vodoodpornega, zaščita pred soncem, in na praske odpornega materiala, te nalepke lahko ostanejo v dobri za dolgo časa.Prav tako ne poškoduje površin, ko držijo ali jih olupimo.

3.Funkcije ", Boste Videti Dobro," Citiram: Te nalepke so motivacijske ponudbo", Boste videti dobro" v chic in eleganten slog.Vi lahko postavite na vaš telefon, steklenico vode, načrtovalec, ali mesto, ki ga želite videti pozitivno sporočilo.

4.Glej Zadaj Jasno: Ti nalepke vam vrhunsko pogled od zadaj tako, da ne ovirajo vidnem polju ali ogrožanja varno vožnjo.Ogledate si lahko zadnji jasno in vožnja z zaupanjem.Ne zadovolji z manj, najbolje s teh nalepk.

5.Enostaven Za uporabo: Te nalepke vam pomaga organizirati vaše shranjevanje živil in načrtujte obroke naprej.Lahko jih držijo na kateri koli površini in jih odstranite enostavno ne pušča znamk.So trpežna in vodoodporna.

Ocene Izdelka

Ocena, ki Temelji na 0 Ocene Napišite pregled

Specifikacije

Izdelek parametrov

  • Poreklo - Celinska Kitajska
  • Material - Plastični
  • Element Širina - 2cm
  • Postavka Dolžina - 10cm
  • Nalepke Umestitev - Zrak Plošča
  • Postavka Višina - 1cm