Mini Električni Izvijač, Nastavite Večnamenski Svedri Popravilo Orodje Kit Električni izvijač Z 18Pcs Bitov

Redna cena €35.22 €24.31
Davek je vključen.

Razpoložljivost:Na zalogi

Kategorija: ročna orodja

Sku:w39641

Podrobnosti Izdelka

Mini Električni Izvijač, Nastavite Večnamenski Svedri Popravilo Orodje Kit Električni izvijač Z 18Pcs Bitov 1. Fine izdelave in lep modeliranje načrta za stabilno delovanje in vzdržljivost.Ergonomski ročaj, s antislip neravne teksture dizajn, udoben oprijem, enostavno za uporabo, pomagajte izboljšanje delovne učinkovitosti.

2. Akumulatorski design, vgrajene v Ternary litij-polimer baterija, univerzalni Tip-C polnilna vmesnik, ekonomsko in okolju prijazno.Štiriposteljnih zaščite design, nad-trenutne zaščite, napetost zaščite, nad temperaturo zaščite in stroški praznjenja zaščite.

3. 4 prestave vrtilnih momentov prilagoditev, en gumb stikalo, 1 prestava 2,5 Nm za instrument popravilo , 2 prestavi iz 3Nm za sestavljanje modelov, 3 prestavi 3,5 Nm za pohištvo, montaža, 4 prestavi iz 5Nm za vodovodne in električne instalacije.

4. Strokovno mehanski navor kontrole, ko moment doseže vrednost orodja, mehanske sklopka ločitev zgrešen, učinkovito preprečuje vijak ali predmet škodo, povzročeno za več-vijačenje.

5. Smer vrtenja nastavljiv design, lahko prilagodite način vrtenja enostavno s pritiskom na gumb naprej in nazaj gumb.Dva delovna načini načrtovanja, lahko izberete samodejnega načina in ročni način glede na vaše zahteve.

6. Opremljena je s LED-shadowless delovna svetloba, ki lahko sveti v vse smeri, priročen za uporabo ponoči.

7. Različne specifikacije ima različne količine bitov zadovoljni z vašim vse vrste zahtev, in vam pomaga, da se ukvarjajo z različnimi popravljanje in pritrjevanje dela.

8. Hitro spremembo chuck za enostavno vzletanje bitov, močna-magnetics design omogoča zamenjavo je hiter in enostaven.

9. Primerna za veljajo za les in plastika material za tighting ali izgubili vijaki.

10. Široko aplikacije, ki so primerni za popravila in vzdrževanje elektronskih izdelkov in natančni instrumenti, kot so motor, mobilnikov, ure in gospodinjski aparati.

Ime: Izvijač in Svedri Set

Baterije: 1 x 3,6 V, 1300mAh baterije (vključene)

Nazivna napetost: DC3.6V

Brez obremenitve hitrost: Max 200r/min

Max navor sile: 5Nm

barva:Črna

Material:Plastika + Kovina

Vsebina Paketa:

1 x Izvijač

1 x Tip-C Kabel

18 x Različnih izvijače

1 x Malo Povezave Palico

1 x Cardan Gred

Samo zgoraj paket vsebine, drugi izdelki niso vključeni.

Opomba: Lučka za razmislek in različnih prikaže lahko povzroči barvo elementa slika malo drugačna od prava stvar.Merjenje dovoljena napaka +/- 1-3 cm.

Ocene Izdelka

Ocena, ki Temelji na 0 Ocene Napišite pregled

Specifikacije

Izdelek parametrov

  • Poreklo - Celinska Kitajska
  • Blagovna Znamka - ACAMPTAR