Ortopedski Vzglavnik Ortopedski Ergonomska Vratu Podporo Blazino Vratu Podporo Blazino za Strani Nazaj & Želodec Pragovi

Redna cena €41.34 €20.67
Davek je vključen.

Razpoložljivost:Na zalogi

Kategorija: Doma Tekstilnih

Sku:w3943

Podrobnosti Izdelka

Bullet Točk:

1.Hlajenje in Dihanje: Zbuditi občutek osveži vsako jutro se z našo materničnega vratu blazino, ki je trajno in ne-deformirljiva, medtem ko vodenje ste kul dolgo v noč.Njegova mehka in zračna prevleke, omogoča zraku, da kroži, preprečevati potenje in zagotavlja idealno udobje za mirno spanje.

2.Idealno Udobje: To materničnega vratu blazino učinkovito podpira vaš vrat naravne krivulje, ki zagotavlja neprimerljivo olajšave za vaše hrbtenice in glave.Njegovo premišljeno zasnovani silhueto, ki se prilagaja vaš spalni položaj, ki zagotavlja udobno noč počitka.Zbudi občutek rejuvenated in nelagodje-brezplačno, vsak dan.

3.Ublaži Pritisk: Naše materničnega vratu vzglavnik zagotavlja pravilno glave in hrbtenice poravnavo, zmanjševanju vratu, bolečine in pritiska.Lahko delo nemoteno in izboljšanje svoje učinkovitosti dela.

4.Širok Spekter uporabe: To materničnega vratu vzglavnik je zasnovan tako, da zagotavlja optimalno podporo za glavo in telo, ali ste doma, ki potujejo ali delajo.Primeren je za otroke in odrasle, in vam lahko pomagajo, da se sprostite in zmanjšanje stresa.

5.Praktično in Uporabno Darilo: Pokaži vaš starši, prijatelji ali sodelavci, ki jih skrbi za svoje vsakodnevno udobje in zdravje s tem udobno materničnega vratu blazino.S svojo ergonomsko obliko, zagotavlja optimalno podporo vratu in glave, ki omogoča boljši spanec držo in zmanjšuje vratu nelagodje.

Odkrijte odlično ortopedski vzglavnik za vrat nelagodje bolečin.Naše trajne in ne-deformirljiva blazino sledi naravno krivuljo vratu, zagotavlja vrhunsko udobje in podporo.Sprostite se doma in dajejo vratu, nego si ga zasluži, ali spite ali pa samo druženje s prijateljem.

Specifikacija:

Ime Izdelka: Ergonomski Vzglavnik

Tkanina: pleteno bombažno tkanino

Polnilo: pero žamet

Velikost izdelka: (pribl.)40*60 cm/15.75*23.62 cm

Vzglavnik jedro višina: o 10.1-15 cm

Barva: črna, modra

Teža: (pribl.)950 g

Embalaža: vakuumsko pakiranje

Seznam Vsebine:

1* Ergonomski Vzglavnik

Opomba:

Zaradi različne osvetlitve in nastavitve zaslona, element barve se lahko nekoliko razlikuje od slike.

Zaradi različne ročne meritve, prosimo, dovolite 1-2 cm razliko v velikosti.

Ocene Izdelka

Ocena, ki Temelji na 0 Ocene Napišite pregled

Specifikacije

Izdelek parametrov

  • Material - Poliester / Bombaž
  • Poreklo - Celinska Kitajska
  • Razred - Kvalificirano
  • Polnjenje - voda
  • Del - VRATU
  • Nastavite Vrsto - no
  • Številka Modela - Ortopedski vzglavnik
  • Uporaba - Posteljnina