Visoka Kakovost Praktično Trajno Posteljo Okvir Vzglavja Zamaški Steno Stabilizator 30-120 mm Nastavljiv Pritrdilnih elementov Strojne opreme

Redna cena €1.56 €1.01
Davek je vključen.

Razpoložljivost:Na zalogi

Kategorija: Strojna oprema

Sku:w3931

Podrobnosti Izdelka

Značilnosti:

* Osnove anti-vibration orodje mora biti prilepljen na glavo posteljo s dvostranski lepilni, super lepljivosti, zaradi česar je nikoli ne zdrsne off in nato prilagodite dolžino z milejši ali dodajanje vijakov, dokler se ne prilega na steno, da bi bilo podjetje.

* Naše nastavljiv navojni posteljo okvir anti-shake orodje je izdelano iz kakovostne kovine, ki je močan in zanesljiv, in se lahko kosajo z velikim pritiskom.Super lepljive in ne enostavno odpadejo.

* Ta vzglavja stabilizator lahko ne le preprečimo posteljo iz tresenje, zaščito stene pred poškodbami, ampak tudi preprečuje vodja posteljo iz trese.Tapetništvo ščiti stene.

*Nastavljiva navojni posteljo okvir anti-shake orodje se lahko uporablja v številnih krajih.Lahko uporabite predmete, ki so nestabilne ali preprosto tresenje.Kot so postelje, zofe, knjižne police, vino, omare, dekorativni omare, itd.

Specifikacija:

* Material: nerjavno jeklo + lita

* Barva: Srebrna

* Velikosti: 30 mm-38 mm, 38 mm-46mm, 46mm-56mm, 56mm-76mm, 75 mm-93 mm, 93 mm-120 mm (nastavljiva) (kot je prikazano na sliki)

* Količina: 1pcs

Package vsebina:

1 X Postelja Imetnika

Opomba:

1. Pravi barve izdelka je lahko nekoliko razlikuje od slike prikazane na spletni strani posledica številnih dejavnikov, kot so svetlost zaslona in svetlost svetlobe.

2. Prosimo, dovolite rahlo ročno merjenje odklona za podatke.

Ocene Izdelka

Ocena, ki Temelji na 0 Ocene Napišite pregled

Specifikacije

Izdelek parametrov

  • Oblika - Krog
  • Material - Nerjaveče Jeklo
  • Ob Postelji Utrjevalec - Ob Postelji Utrjevalec
  • Poreklo - Celinska Kitajska