2Piece Krtačo Sod Akvarel Gouache Akril, Olje Slikarski Čopič Ton Barve Sod Večnamensko Belo

Redna cena €10.06 €7.85
Davek je vključen.

Razpoložljivost:Na zalogi

Kategorija: Ustvarjalce

Sku:w3801

Podrobnosti Izdelka

2Piece Krtačo Sod Akvarel Gouache Akril, Olje Slikarski Čopič Ton Barve Sod Večnamensko Belo Naša ščetka za čiščenje vedro je 3-nadstropni prostor za shranjevanje.Prvi sloj je pokrovček.V drugem nadstropju je leseno desko z 18 kvadratov, ki se uporablja za kraj, pigmenti, ko slikarstvo.V tretjem nadstropju je bazen,, ki je krtačo donave.

Da vse svoje krtače za čiščenje, organizirano in v dobrem stanju.

Ima snemljiv pokrov, ki se lahko odpre v obliki palete, in pokrov se lahko uporablja tudi kot dodatno mešanje področju.Večnamenski čopič vedro je zelo primeren za akvarel slika, akril, pleskarska, jajce slikarstvo in tako naprej.

Na dnu krtačo za pranje bazena je gosto pokrito z interlayer, ki lahko očistite čopič bolj čisto in hitro, in tam je trapezno dizajn poleg interlayer, ki lahko olajšajo odvajanje.

Primerna za potovanja, družinske ali kjerkoli jih potrebujete.Čopič za čiščenje kit se lahko dajo v svoj kovček ali nahrbtnik, tako da vam ni treba skrbeti, da bi izgubili ščetke ali majhnih predmetov več.

Ime: prenosni prenosni večnamenski pero pranje sod

Barva:Bela

Material:plastika

Vsebina Paketa:

2 x Večnamensko pero pranje sod

Samo zgoraj paket vsebine, drugi izdelki niso vključeni.

Opomba: Lučka za razmislek in različnih prikaže lahko povzroči barvo elementa slika malo drugačna od prava stvar.Merjenje dovoljena napaka +/- 1-3 cm.

Ocene Izdelka

Ocena, ki Temelji na 0 Ocene Napišite pregled

Specifikacije

Izdelek parametrov

  • Poreklo - Celinska Kitajska