Nastavljiv Knjiga Konča Ne Zdrsnejo Trmast Krog Robovi Desk Dokumenta Imetnika Knjiga Stojalo Držalo za Office Polico Podjetja

Redna cena €5.68 €2.79
Davek je vključen.

Razpoložljivost:Na zalogi

Kategorija: Desk Dodatkov In Organizator

Sku:w3647

Podrobnosti Izdelka

527 Nastavljiv Knjiga Konča Ne Zdrsnejo Trmast Krog Robovi Desk Dokumenta Imetnika Knjiga Stojalo Držalo za Office Polico Podjetja

OOTDTY

Značilnosti: Robustna Konstrukcija za Težka Podpora: Trmast in dolgotrajno gradnjo, dovolj težka, da vse svoje knjige/Cd-ji/Dvd-ji lepo in pokončno.

Premium Kakovost: Super gladko in ravno visoke kakovosti in okrogle robove, poskrbite, da na vaših policah ali knjige ne boste dobili koli praske ali izvažajo znamk.

Anti-Slip Design: Obdržati bookends iz drsna, te vam omogočajo, da premaknete vaše bookends, vendar ne praskanje za svojo mizo.Prav tako vam pomaga, da odstranite en predmet, brez dislocating drugi.

Obdržite Svojo Sobo Urejeno: Slim design ne bo zasedajo dragocen prostor na vaši polici ali mizi in obdržati svojo knjigo, da bi.Idealen za Knjige, Filmi, Dvd-jev, Revije, Video Igre, in karkoli drugega, kar želite, da stojijo.

Lepo Okraski: bo dobil preprost in modni bookends, lepo nastavljiv spreji plast, lahko tudi okrasite svojo knjižno polico in vam pomagajo prihraniti prostor.

Specifikacija: Material: PP

Velikost: Cca. 110x107x95mm/4.33x4.21x3.74 cm

Barve: Bela, Siva, Pregleden

Paket Vključuje: 1 Kos Knjiga Konča

opomba: 1.Prosimo, dovolite 1-2 cm napak zaradi ročnega merjenja, se prepričajte, da vas ne moti, preden bi.

2.Zaradi razlike med različnimi monitorji, slika morda ne odraža dejanskih barvo predmeta.

Ocene Izdelka

Ocena, ki Temelji na 0 Ocene Napišite pregled

Specifikacije

Izdelek parametrov

  • Vrsta - Bookends
  • Poreklo - Celinska Kitajska
  • Blagovna Znamka - OOTDTY