Avto Vzglavnik Vzglavnik Travel Zglavnik Blazine Vratu Vzglavnik Otroški Vzglavnik za Spanje Potovanje na Dolge Razdalje Ledvenih Blazine za Otroke

Redna cena €42.00 €20.99
Davek je vključen.

Razpoložljivost:Na zalogi

Kategorija: Notranja Oprema

Sku:w3614

Podrobnosti Izdelka

Potovanje z lahkoto in udobje, varno, v vednosti, da ste dobro podprte.Naš Avto Blazine za Otroke funkcija H-oblikovan design, ki zagotavlja udobno podporo za vaše malčke na vožnja z avtomobilom.Izdelan iz super mehka, dihanje tkanine in bombažne, te blazine zagotovijo, da je vaš otrok mirno spi, medtem ko na cesti.Odstranljiva značilnost te blazine omogoča enostavno čiščenje in vzdrževanje.Avto Blazine za Otroke, ki so kot nalašč za potovanje in dolga vožnja z avtomobilom, ki zagotavlja, da vaši otroci prispejo na cilj, občutek sproščen in pripravljen iti.

Bullet Točk:

1. Udobno Vratu Podpora: Naš avto vzglavnik vzglavnik uporablja inovativni H-oblikovane zasnove, da bi kar najbolj zmanjšali širina vratu razdelek za podporo, preprečevanje glavo stiskanje, hkrati pa zagotavlja vrhunsko vzglavnik podporo za bolj udobno doživetje vožnje.

2. Dihanje Tkanine: Naš avto vzglavnik vzglavnik zagotavlja optimalno vratu in glavo podpirala z njeno udobno in reverzibilna design.Narejene iz mehkega, dihanje tkanine in bombažne, njen srčkan fotografij in modnih barv dodati dotik slog za vaš avto.

3. Higienski in Enostaven za Čiščenje: da vaš avto je notranjost čista in dobro vzdrževana z našo pralne in izmenljive avto vzglavnik vzglavnik.Svoje trajne materiala ne deformira ali zbledi po pranju, zagotavlja dolgotrajno udobje in higiena za vas in vaše potnike.

4. Revolucionarna Noge Ostali Podpora: Naš avto vzglavnik vzglavnik značilnosti velike ukrivljenosti načrt za optimalno noge podporo brez stiskanja.Poslovite od noge odrevenelost in dobrodošli blagodejno potovanje, kjer boste lahko udobno počitek nog.

5. Ne-Varnost-Nevarnost Wobbling: Potopite se v udoben in stabilen spanja med dolge vožnje z naš avto vzglavnik vzglavnik.Brez varnostne nevarnosti wobbling in so zasnovani za reševanje spanje težav.

Specifikacija:

1. Ime: Avto Vzglavnik Vzglavnik

2. Material: Poliester

3. Dimenzije: višina (pribl.)70 cm/27.56 cm, širina približno (cca.)55 cm/21.65 cm

4. Teža: (pribl.)450 g

Seznam Vsebine:

Avto Vzglavnik Vzglavnik*2pcs

Opomba:

1. Zaradi različnih zaslon in svetlobne učinke, dejanske barve izdelka je lahko nekoliko drugačna od barve na sliki.Hvala!

2. Zaradi ročnega meritev, meritev odstopanja od 1-3 cm, je dovoljeno.

Ocene Izdelka

Ocena, ki Temelji na 0 Ocene Napišite pregled

Specifikacije

Izdelek parametrov

  • Material - Pravega Usnja
  • Poreklo - Celinska Kitajska
  • Polnilo - Sintetičnih vlaken