Malce Pasu Za Poporodno Okrevanje In Išijatičan Bolečine Kolk SI Skupno Medeničnega Pasu Korektor Visoko Elastična In Anti-Slip

Redna cena €4.40 €3.08
Davek je vključen.

Razpoložljivost:Na zalogi

Kategorija: Fitnes & Body Building

Sku:w335436

Podrobnosti Izdelka

Naš Malce skupni pas je zasnovan tako, da prepreči nižje nazaj poškodb in lajšanje nazaj nelagodje.To se prilega telesu krivulje popolnoma brez vpliva dnevne aktivnosti.Najboljše pas-zaostritev, trebuh-zaostrovanja, in butt-lifting učinek z lahkoto.Poslovite se od zadrege in zdravo udobje z našo malce skupni pasu.

Specifikacija:

Ime Izdelka: Malce Pasu

Specifikacije: Ojačana izvedba (dve povoji) S, M, L

Barva: Črna

Material: najlon, iz lateksa, neoprena, jermeni

velikost:

S:98*9.6*0.25 cm/38.58*3.78*0.1 v

M:107*9.6*0.25 cm/42.12*3.78*0.1 v

L:117.5*9.6*0.25 cm/46.26*3.78*0.1 v

Paket seznam:

Malce Pasu*1

Oglejte si več podrobnosti izdelka

1.Povečanje Stabilnosti: To malce pasu, pomaga vam ohraniti dobre drže za stabilizacijo vaš medenice in spodnji del hrbtenice.Ali ste tek, dvigovanje, ali sedi, ta pas zagotavlja udobje in zaščito za različne športne priložnosti.Prav tako preprečuje nižje nazaj poškodb, zmanjšanje stresa in pritisk na vaše sklepe in mišice.

2.Pravilno line up: Z uporabo elastični stiskanje navije medenico vstran, ta malce pasu učinkovito izboljša prednji nagib medenice in blaži nazaj nelagodje za pravilno medeničnega poravnavo.

3.Nastavljiv Udobje: Lajšanje malce nelagodja z lahkoto.Naš malce pas je zasnovan tako, da ustrezajo različnim pasu velikosti in telo krivulje, ki zagotavlja prilagodljivo podporo.Z nastavljivo napetost in enostaven za rabo, design, boste doživeli udobje in obstojnost ves dan.

4.Neprimerljivo Stabilnost: Naš malce pasu zagotavlja odlično podporo z prijazen do kože tkanine in ergonomska oblika, ki zagotavlja, da ostane dal, medtem ko se premikate.To je ultra-udobno, dihanje, in ne vpliva na vaše dnevne aktivnosti, vse, medtem ko zagotavlja pomoči z njeno draženje-free, zgraditi.

5.Prilagojeno Stiskanje: Povzdignil svoj pas, trebuh, rit in oblikovanje izkušnje z našimi malce pasu, featuring nastavljiv elastični stiskanje traku.Prilagodite tlak ravni, glede na vaše potrebe za edinstveno kompresijski, ki vam najbolj ustreza.

Ocene Izdelka

Ocena, ki Temelji na 0 Ocene Napišite pregled

Specifikacije

Izdelek parametrov

  • Številka Modela - Elastični Hip Podporo
  • Starost - Nad 13
  • Poreklo - Celinska Kitajska
  • Ljudje, Ki Se Uporablja - Otroci