1 Kos 2024 Dekorativni Smešno Potegavščina Darilo Stenski Koledar Z Lev Trajne Dnevne Živali, Koledar, Papir Zgostitev Za Šolo Lev

Redna cena €11.91 €8.58
Davek je vključen.

Razpoložljivost:Na zalogi

Kategorija: Izobraževanje In Pisarniški Material

Sku:w322666

Podrobnosti Izdelka

1 Kos 2024 Dekorativni Smešno Potegavščina Darilo Stenski Koledar Z Lev Trajne Dnevne Živali, Koledar, Papir Zgostitev Za Šolo Lev 1. Vzdržljiv Material: Uživajte omamljanje slike srednjeveški lions v različnih pozah in barve, na vsaki strani te koledar.Izdelana iz visoko kakovostnih papirni material, ta koledar zagotavlja nemoteno pisanje izkušnje in ni treba skrbeti za feathering in puščanja.

2. Značilen Videz: To čudno srednjeveški lev koledar je kot nalašč domov dekoracijo, ki ne bodo ostale neopažene.Iz okolju prijaznega papirja, ne curl, solza, ali sodijo off steno.Hang it up in uživajte v novo in igriv lev-tematskih design vsak mesec.

3. Poln čar in skrivnost: Odkriti blišča in enigma reign lions z našo čudno srednjeveški lev koledar.Vsak mesec vas popelje na izjemen potovanje v zgodovinskih ali fantastičnih kraljestev, okrašen z očarljivo in edinstveno ilustracije lions v akciji.

4. Multi-Scene, ki se Uporablja: To čudno srednjeveški lev koledar funkcije 12 omamljanje slike lions v različnih zgodovinskih prizorov, kot so boj vitezi, odločbe kraljestev, in igrajo šah.Vsak mesec ima drugačno lev temo, ki bo presenetila in navdušila.

5. Super Ideja za Darilo: Izkušnje zabavno srednjem veku z našo čudno lev koledar. 12 edinstveno ilustracije veličastno lions v zgodovinskih kostumih in prizorov, ki bo 2024 pišu.Kot nalašč za ljubitelje lions in humoristične umetnosti, to je odlično Božično darilo za vaše najbližje prijatelje: podarite darilo veselje.

Barva:Kot Prikazano

Material:Papir

Vsebina Paketa:

1 * Lev Trajne Dnevno Živali Koledar

Samo zgoraj paket vsebine, drugi izdelki niso vključeni.

Opomba: Lučka za razmislek in različnih prikaže lahko povzroči barvo elementa slika malo drugačna od prava stvar.Merjenje dovoljena napaka +/- 1-3 cm.

Ocene Izdelka

Ocena, ki Temelji na 0 Ocene Napišite pregled

Specifikacije

Izdelek parametrov

  • Poreklo - Celinska Kitajska