Ročno Igralno Konzolo Stand Prenosni Nastavljiv Zložljiva Igra Konzola Stojalo Namizno Ne Zdrsne Igralno Konzolo Podporo Nosilec Zračniki

Redna cena €14.11 €7.05
Davek je vključen.

Razpoložljivost:Na zalogi

Kategorija: Igre In Oprema

Sku:w3123

Podrobnosti Izdelka

Bullet Točk:

1. Nastavljiv Design: To stojalo je prilagodljivo oblikovanje, ki se lahko prilagodi treh horizontalnih kotov, ki vam omogoča, da izpolnjuje vaše potrebe gledanja z zložljive osnovo, ki je enostaven za prevoz in shranjevanje.

2. Pregrevanje Preprečevanje: S štiri zračniki na hrbtu, to stand popolnoma prilega v konzoli luknje in omogoča optimalen pretok zraka.Lahko igrate igre za dalj časa, brez skrbi, pregrevanje naprave.

3. Stabilno in Varno: To ročno igralno konzolo stojalo preprečuje naprava drsna off tabelo ali mizo, hvala za utor in dno, ki je gume blazine.Lahko uživate igre izkušenj, brez kakršnih koli skrbi.

4. Sprostite Vaše Roke: To stand lahko imajo vaše igralne konzole, mobilni telefon ali tablični računalnik, varno, tako da boste lahko uživali v igri ali gledanju video posnetkov brez občutka utrujeni.To je priročen pripomoček za svoje življenje.

5. Obsežna Uporaba: Ta ročno igralno konzolo stojalo je ne le veliko darilo za vaše prijatelje in družino, ampak tudi vsestranski dodatek za vaš dom, stanovanje, spalnico, delovno mesto.Uporabite ga lahko za igranje iger, gledanje video posnetkov in brskanje po spletu v telefonu ali tabličnem računalniku.

Opis :

Hranite vaše igralno konzolo varno in organizirano s tem igralno konzolo držalo.Je zložljiv znanja, ki prihrani prostor in štiri zračniki na hrbtu, da bi preprečili pregrevanje.Imetnik ima tudi gume blazine, ki ščitijo vašo konzolo pred praskami in zdrsa.Uživali igre, s svojo družino, brez skrbi, vašo konzolo za varnost.

Specifikacija:

1. Ime: Ročno Igralno Konzolo Stojalo

2. Barva: bela

3. Material: ABS

4. Velikost: približno 146*96*27 mm/5.7*3.8*1.06 v

Seznam Vsebine:

1 x igralna Konzola Imetnika

Ocene Izdelka

Ocena, ki Temelji na 0 Ocene Napišite pregled

Specifikacije

Izdelek parametrov

  • Poreklo - Celinska Kitajska
  • Blagovna Znamka - viugreum
  • S USB - no
  • Številka Modela - Ročni Krmilnik Za Igre Stojalo
  • Združljiv Znamko/Model - PARE
  • Dodatki Tip - Antena