Enostaven za Uporabo Sprehajalne palice Sponke Paket 10 Reflektivni Elastično Vrv Nastavljiv Nosilec, ki je Idealen za Kampiranje, Pohodništvo in Treking

Redna cena €13.69 €8.21
Davek je vključen.

Razpoložljivost:Na zalogi

Kategorija: Kampiranje In Pohodništvo

Sku:w3110

Podrobnosti Izdelka

Značilnosti:

* Enostavna Uporaba: pohodništvo pole držalo za sponke, ki je zasnovana za enostavno pritrditev.Preprosto pritrdite na vaš nahrbtnik in enostavno pritrdite vaš sprehajalne palice ali pohodniške palice.

* Reflektivni Design: elastična vrv prihaja z reflektivni funkcija, krepitev prepoznavnosti in varno med nizko svetlobnih razmerah.

* Nastavljiv in Prilagodljiv: imetniki so nastavljivi, kar vam omogoča, da prilagodite kot nalašč primerna za vaš sprehajalne palice, pohodniške palice, palice, ali alpenstocks.Zagotavljajo varno in stabilno pritrditev.

* Idealen za Dejavnosti na Prostem: s To majhno, a bistveno orodje je primerno za različne outdoor športe, vključno kampiranje, pohodništvo, lov, pohodništvo, hoja, plezanje, planinarjenje, ribolov, in še več.

Specifikacija:

Material: Elastična vrv, ABS sponke

DIOD: 10pcs

Dolžina: 7.5-za 13,0 cm / 3.0-5.1 v

Teža: 7,0 g / za 0,2 oz

Paket Vključuje:

10 * Vrv

Opomba:

1. Pravi barve izdelka je lahko nekoliko razlikuje od slike prikazane na spletni strani posledica številnih dejavnikov, kot so svetlost zaslona in svetlost svetlobe.

2. Prosimo, dovolite rahlo ročno merjenje odklona za podatke.

Ocene Izdelka

Ocena, ki Temelji na 0 Ocene Napišite pregled

Specifikacije

Izdelek parametrov

  • Blagovna Znamka - TOOPRE
  • Poreklo - Celinska Kitajska
  • Vrsta - Drugi