3D Božični Dekor Sveča Plesni Božični Okraski DIY Umetnostne Obrti Smolo Plesni Ročno izdelana Mila Mavca Smolo Peko Orodja Darila

Redna cena €8.42 €4.21
Davek je vključen.

Razpoložljivost:Na zalogi

Kategorija: Umetnosti,Obrti & Šivanje

Sku:w3078

Podrobnosti Izdelka

Bullet Točk:

1.Zložljivi Papir Slog: Prinesite svojo ustvarjalnost s tem Božično Drevo Sveča Plesni.Edinstven mini drevo obliko, zaradi česar lepe in čudovite podrobnosti, ki ustrezajo vašim različnih ročno izdelani okraski potrebe.

2.Ponovno Silikonsko Plesni: iz trganje silikonski material, to Božično drevo sveča plesni, je odporna na visoke in nizke temperature in je brez vonja.Uporabite ga lahko znova in znova, da je lepa sveče, za vaš dom, ali kot darila.

3.Prilagodljiv Design: To Božično drevo sveča kalup je narejen iz prožne silikonski material, ki vam omogoča, da iz svečo lahko po tem, ko je popolnoma suho.To je tudi enostaven za čiščenje in ponovno uporabo, zahvaljujoč ne držijo notranje zadeve.

4.Nadgraditi Svoje Stvaritve: To Božično Drevo Sveča Plesni omogoča dodatkom bleščic, pigment, bleščice, biseri, okrasnih, in več za proizvodnjo lepe DIY obrti.Impresionirajte svoje prijatelje in družino s svojo edinstveno stvaritve.

5.Najrazličnejše namene: Povzdignil vaš praznični dekor igre z Božično Drevo Sveča Plesni.Ustvarite edinstveno smolo, kipi, polico dekor, ali namizne sveče z lahkoto.Plesni je vsestranski načrta, ki je kot nalašč za vsako priložnost, doda pridih elegance, da vaš dom.

6.Ustvarite lep Božični sveče s tem večkratno uporabo in enostavno demoulding zgibanje papirja obrti drevo v obliki plesni.Kot nalašč za izdelavo lepe DIY obrti, da okrasite namizje.Začnite svojo praznično obdelujete zdaj s tem visoko kakovostnih sveča plesni!

Specifikacija:

1.Ime: Božično Drevo Sveča Silikonsko Plesni

2.Material: Silikon

3.Barva: mlečno bela

4.Velikost Izdelka:

Majhna velikost: o 6.5x6.5x7.3 cm/2.56x2.56x2.87in

Velika velikost: o 10.3x10.3x10.6 cm/4.06x4.06x4.17in

5.Teža izdelka: 40 g/65 g

Seznam Vsebine:

1*Božično Drevo Smolo Plesni

Ocene Izdelka

Ocena, ki Temelji na 0 Ocene Napišite pregled

Specifikacije

Izdelek parametrov

  • velikost - 6.5/6.5/7.3 cm
  • Material - Silikonsko plesni
  • Poreklo - Celinska Kitajska
  • Številka Modela - Christmas Candle Plesni