10Pcs Sublimacija Prazne Keychains Prazno, Odpirač za Steklenice, Kovinski obeski za ključe Pravokotnik Prenos Toplote Sublimacija Keychains

Redna cena €21.25
Davek je vključen.

Razpoložljivost:Na zalogi

Kategorija: Posebna Kategorija

Sku:w29188

Podrobnosti Izdelka

Dobrodošli v naši trgovini.

Naši izdelki so cenovno ugodne cene in dobre kakovosti.Podpiramo dropshipping in trgovini na debelo .Če želite delati z nami za dolgo časa, prosimo, obrnite na nas in bomo vam zelo ugodno ceno.Lep Pozdrav!

Paket vključuje: prejeli boste 10 kosov sublimacija prazne keychains, so ne samo keychains, so lahko tudi šteje, odpirači za steklenice; število sublimacija prazne keychains je dovolj za vsakodnevno uporabo in zamenjavo; Ko boste imeli obrok s prijatelji, sip kozarec, in to vam bo pomagalo odpreti steklenico.

Trpežnih materialov: teh kovin, odpirač za steklenice, obeski za ključe, so izdelani iz cinkove zlitine, zato jih ni enostavno za oksidacijo ali povzročajo korozijo; Teh kovin, odpirač za steklenice, obeski za ključe so kovinski lesk in teksturo in imajo gladko in poliranih površinah, tako da se počuti dobro osebo.

Osebno: izbirate lahko vaš smiselno simboli, kot so fotografije, izvirni umetnosti in kolažev, glede na vaše želje, na tiste, prenos toplote keychains; Ali je smiselno predstaviti ali po meri pripomoček, to je dobra izbira.

Primerna ljudi: to sublimacija keychain je primerna za širok krog ljudi, ki ga lahko dal, da vaš fant, mož, oče, ki rad pije; lahko tudi obdržati doma, ker je potreba po vsakdanjem življenju, in to je v veliko pomoč, ko potrebujete, da imajo pijačo s prijatelji na zabavi.

Enostavno DIY: Cut vaš najljubši vzorec v velikosti sublimacija prazno odbor, Če je zaščitni film, odtrgajte zaščitni film na obesek, prilepite sublimacije odpirač za steklenice in toplote, ki jo 356 stopinj Celzija/180 stopinj, počakajte približno 60 sekund, in izjemna in edinstvena obrt je popolna.

Barva: srebrna

Material: cinkove zlitine

Velikost: približno 8 cm

Vsebina Paketa:

10 * Sublimacija prazne keychains

Samo zgoraj paket vsebine, drugi izdelki niso vključeni.

Opomba: Lučka za razmislek in različnih prikaže lahko povzroči barvo elementa slika malo drugačna od prava stvar.Merjenje dovoljena napaka +/- 1-3 cm.

Ocene Izdelka

Ocena, ki Temelji na 0 Ocene Napišite pregled

Specifikacije

Izdelek parametrov

  • barve - 350853
  • Poreklo - Celinska Kitajska