Iz Nerjavečega Jekla, Kabelske Vezice, 100 Kos Za 7,9 Palcev Težka Samozapiralni Kabel Zip Vezi, Kovinske Izpušne Zaviti Zaklepanje Vezi

Redna cena €13.44 €10.35
Davek je vključen.

Razpoložljivost:Na zalogi

Kategorija: Električna Oprema In Potrebščine

Sku:w2880

Podrobnosti Izdelka

ČVRST IN VZDRŽLJIV: iz pemium kakovosti težka nerjavečega jekla z največjo odpornost proti koroziji in trpežnost tudi v težkih okoljih, kovine, kabelske spojke zagotavljajo varno pritrdilni sistem z leti dolgo življenjsko dobo.

Samozapiralni DESIGN: kabel zip vezi so exquisitely izdelani z žogo-tip sponke strukturo, ki funkcije, ki samodejno zaklepanje funkcija.Hitro in varno, rahlim kotom, da koničastim koncem omogoča enostavno vstavljanje v glavo kravato.

ŠIROKO APLIKACIJE: Težka električne kravato obloge delujejo brezhibno, za več težkih namene, kot so varovanje kablov in vrečke, oprema za palice ali drugih predmetov, vezava nazaj nemirna vrt, rastline na vrtu ograje in vse situacije, ki zahtevajo zavezujoče in pritrjevanje.

ENOSTAVNA NAMESTITEV: žogo lock zip vezi z gladko površino zahtevajo več časa-uživanje robljenjem ali zložljivi operacije in se lahko namesti brez težav, bodisi ročno ali z napenjanje orodje.Plus, več vezi, ki so lahko povezani skupaj, da imajo večje sklope.

NAKUP Z ZAUPANJEM: S kombinacijo vrhunske kakovosti materiala in vrhunsko izdelan iz nerjavečega jekla, kravato obloge ponuja najboljša rešitev za namestitev svoje kable v ekstremnih pogojih in nevarnih območjih.

Barva: srebrna

Material: nerjaveče jeklo

Velikost: 4.6x200mm

Vsebina Paketa:

100 * Nerjaveče Jeklo Kabel Vezi

Samo zgoraj paket vsebine, drugi izdelki niso vključeni.

Opomba: Lučka za fotografiranje in različnih prikaže lahko povzroči barvo elementa slika malo drugačna od prava stvar.Merjenje dovoljena napaka +/- 1-3 cm.

Ocene Izdelka

Ocena, ki Temelji na 0 Ocene Napišite pregled

Specifikacije

Izdelek parametrov

  • Poreklo - Celinska Kitajska