Smešno Razpoloženje Kruh Svinčnik Srčkan Risanka Toast Ustvarjalno Pero Vrečko Študent Tiskovine Darila Unisex Shranjevanje Vrečk Šolske Potrebščine

Redna cena €3.41 €2.05
Davek je vključen.

Razpoložljivost:Na zalogi

Kategorija: Šolske Potrebščine

Sku:w2810

Podrobnosti Izdelka

Smešno Razpoloženje Kruh Svinčnik Srčkan Risanka Toast Ustvarjalno Pero Vrečko Študent Tiskovine Darila Unisex Shranjevanje Vrečk Šolske Potrebščine

Nova in visoke kakovosti!

Opis:

1. Multi-funkcionalna zasnova: čustvena kruh svinčnik primeru lahko ne samo shranjevanje svinčnikov, označevalec peresa, pisalne potrebščine, itd., pa tudi se lahko uporablja kot kozmetični torba za lažje shranjevanje kozmetični čopiči itd.za izpolnjevanje različnih uporabite zahteve.

2. Edinstveno in lepo: oblikovalci združujejo skupne kruh s čustvenimi elementi, ki s svojo edinstveno in inovativno vizijo, ki je funkcionalno in polno zabave ob istem času.Je odlična izbira tako za otroke in prijateljice.

3. Zmerno zmogljivost: Ta svinčnik primeru je primerna velikosti in ima dovolj notranjega prostora.Lahko imajo veliko število pisalne ali kozmetike, zaradi česar je enostaven za prevoz in shranjevanje.

4. Prenašanje in zaščito: Ta izdelek je zasnovan z zadrgo, ki se lahko zaščitite svoje pisalne ali kozmetika iz izgubljeni in dustproof v vseh smereh.Je enostaven za prevoz, in to je zelo priročno za potovanja, potovanja in iti v šolo.

Material: Pliš

Barva: Kot prikazano

Velikost: Referenčno sliko

Paket vključuje: 1PC

Opomba:

1. Zaradi ročnega merjenja, prosimo, dovolite o napaki, 1-3 mm.

2. Kot različnih računalnikih prikaz različnih barv, hvala za razumevanje dejanske barve izdelka je lahko nekoliko razlikuje od slike.

Ocene Izdelka

Ocena, ki Temelji na 0 Ocene Napišite pregled

Specifikacije

Izdelek parametrov

  • Poreklo - Celinska Kitajska
  • Vrsta - Svinčnik Vrečko
  • Blagovna Znamka - SDJZT