Površno Pes Ustvarjalne Bobble Glavo Psa Slika Okras Za Avto Armaturne Plošče Dekoracijo Notranjosti Okrasek Za Avtomobilsko Opremo

Redna cena €10.85 €5.42
Davek je vključen.

Razpoložljivost:Na zalogi

Kategorija: Notranja Oprema

Sku:w2809

Podrobnosti Izdelka

1pc Avto Notranje zadeve Obesek Tresenje Glave Ljubljenčka Psa Obliko Smolo Okraski Swing Pes, Risanka Lutka Kawaii Srčkan Mešalniku Avto Dekoracijo Značilnosti: 1. Pes je glavo in telo sta povezana z visoko žilavost pomlad.Kot avto, tresenje, glavo je ohranil mahati.

2. Paket je opremljen z močan dvostranski lepilni, ki se uporablja za lepljenje na pokrov avtomobila za preprečevanje zdrsa, ko avto teče.

3. To je zelo živo v lepe oblike in naravne lase vam vesel razpoloženje.

4. Okolju prijazno smolo material, ki je zdrav in brez vonja, z visoko temperaturo odporne, kar je ročno obarvani, ni enostavno zbledi in primerne za dolgotrajno uporabo.Parametri(pribl.):Material: Smole

Pakiranje velikost: 11*6.5*7/ 4.33* 2.55* 2.75 v

Velikost izdelka: 9.5*6/ 3.74* 2.36 v

Teža izdelka: 150 gramov

Slog: , Shiba Inu, Valižani , Francoski Buldog, Pomorjansko

Pomen: zvest, iskreno, inteligentni, zdravo

Uporablja priložnosti: v avtu ali doma, pisarne ali kot darila

Oglejte si več podrobnosti izdelka

1.【Naravno in Resnično】V Bobbleheads za Avto armaturne plošče, ki vas pripelje na prijetno razpoloženje.Lepe oblike in naravne in pravi lase, pes je glavo in telo, ki so povezani z visoko odpornostjo vzmeti, in vodja ohranja mahati z vibracijo avto.

2.【Preprost za Delovanje】lahko držijo Avto Bobblehead na avtomobilski pokrov, s močan dvostranski lepilni v paketu, da bi preprečili okraski iz zdrsa ko je avto vožnjo.

3.【Visoko kakovostnega Materiala】armaturni Plošči Bobbleheads so izdelani iz okolju prijaznih smolo, ki ni značilen vonj in je odporna na visoke temperature.To je ročno poslikano, ne zbledi enostavno in traja dolgo časa.

4.【Primerna za Številne Priložnosti】Avto Bobblehead nadzorna plošča je pogosto uporablja.Primeren je za dekoracijo avtomobilov notranjost, hiše, sobe, pisarne, in tako naprej.

5.【Veliko Darilo】armaturni Plošči Bobble je ljubek in zabavno.To je odlično darilo za vaše ljubljene, partnerji in prijatelji na Božič, Valentinovo, rojstni dan, in drugih festivalih.

Ocene Izdelka

Ocena, ki Temelji na 0 Ocene Napišite pregled

Specifikacije

Izdelek parametrov

  • Glavni Material - smole
  • Poreklo - Celinska Kitajska
  • Element Teža - 150g