Multifunkcijski Namizni Organizator 4 Reža Za Ličenje Čopič Imetniki Tabela Škatla Za Shranjevanje Razdeljena Remote Control Desk Pripomočki Za Dom

Redna cena €16.10 €8.05
Davek je vključen.

Razpoložljivost:Na zalogi

Kategorija: Desk Dodatkov In Organizator

Sku:w27386

Podrobnosti Izdelka

Organiziranje delovnem mestu s to vsestranski desk organizator!Uživajte večnamensko uporabo z oddelkov za svojo mizo clutters.Močnejši in bolj odporni na obrabo, kot drugi organizatorji, to je kot nalašč za različne priložnosti.Plus, to je priročen za uporabo in ohranja svojo mizo videti urejeno!

Specifikacije:

Izdelek: mit Desktop večnamensko organizator

Material: ABS

Velikost izdelka: o 17x14.8x10.6 cm/6.69x5.83x4.17 cm

Teža: približno 600 g

Seznam Vsebine:

1pc Namizja večnamensko organizirajo

Oglejte si več podrobnosti izdelka

1.Čim večja Organizacija: To je namizni organizator caddy ima odstranljivo delilniki za organiziranje elementov v kategorije, kot so klešče, čopiči, steklenice, daljinski upravljalniki in škarje.Ima tudi štiri prostorni predali za večnamensko uporabo.

2.Trajnostno in Prožne: Naš namizni organizator caddy je dolgotrajna rešitev, narejen iz ABS materiala, močnejši in bolj odporni na obrabo, kot tipičen drugih.Prav tako je brez vonja in okolju prijazna, da bi se zagotovilo trajnosti in ekološke zavesti za razširjeno uporabo.

3.Boljše Namizje Organizacije: Z velikostjo 17x14.8x10.6 cm, to mizo organizator caddy lahko shranite svojo mizo clutters brez zavzema preveč prostora.To ohranja svojo mizo urejeno in organizirano, tako da boste lahko uživali več grdo mizo ali tabela.

4.Enostaven Dostop: začetno obliko te namizni organizator caddy zagotavlja brezhibno način za dostop do vašega orodja in materiala, kar vam prihrani dragocene minute, ki iščejo napačno predmetov.Z enostavno najdejo-tudi-mala-predmete, - funkcijo, boste imeli vse na dosegu roke, zaradi česar bo vaš dan bolj produktivno.

5.Široka Uporaba: Imeti svojo mizo lepo in urejeno s to priročno namizni organizator caddy.Kot nalašč za šolo, študentski, študija, ali domačo uporabo.Ne samo za mize, je tudi podvoji kot škatla za shranjevanje v kuhinji, dnevna soba, kopalnica, ali balkon, zaradi česar je zelo praktičen dodatek za vsak prostor.

Ocene Izdelka

Ocena, ki Temelji na 0 Ocene Napišite pregled

Specifikacije

Izdelek parametrov

  • Poreklo - Celinska Kitajska