Hitro Majhne Ocvrte Pare Cmok Maker Samodejno Wonton Siomai Gyoza Momo Cmok, Ki Stroj

Redna cena €2 698.34
Davek je vključen.

Razpoložljivost:Na zalogi

Kategorija: Vaflji Oblikovalci

Sku:w26312

Podrobnosti Izdelka

Opis izdelka:

Povsem samodejno cmok pralni za hotele, restavracije, skupine menzi obdelavo, vrtec, zamrznjeni cmok proizvodnje,menze, šole, čete..Vse vrste mesa, mesni nadev, mešana z rastlinskimi materiali za polnjenje in druge vrste cmoki, se lahko uporabljajo za paro , za cvrtje

Izdelek parameter

Model: PT-06A

Ime izdelka: Eno glavo samodejno CNC cmok stroj

Velikost izdelka: 300 * 600 * 450mm

Notranjo pot velikost: 210 * 320 * 50MM

Napetost: 220V / 110v

Moč: 3KW

Izdelek, material: nerjaveče jeklo

Neto teža: 30 kg

Ime izdelka: dvojno glavo samodejno CNC cmok stroj

Velikost izdelka: 600 * 600 * 450mm

Napetost: 220V / 110v

Moč: 3KW + 3KW

Izdelek, material: nerjaveče jeklo

Neto teža: 56KG

Prednosti:

1. Enostaven za uporabo, prihranek časa in dela,-prihranek: stroj je enostaven za uporabo, brez izkušenj ali delovanje.Hitro hitrost proizvodnje, ne samo prihrani čas in energijo.

2. Ni enostavno, da rje, visoka odpornost proti koroziji

3. Celoten proces cvrtje cmoki se zaključi s mikroračunalniška, gumbi so enostavni in jasni, temperatura je pod nadzorom, in vode, ki se samodejno doda.

4. To lahko proizvede več kot 200 ocvrtimi cmoki v serijah na uro, ki je enostavno za spopadanje z visoko uprizoritev

Dostava Informacije

1.če izberete "prodajalca Način dostave"pomagali vam bomo, da poskrbi za pošiljko po morju in se poda na najbližji seaport!- Če CFR po morju, to pomeni, da, po prihodu namembno pristanišče, kupec treba plačati namembno pristanišče stroške (kot so terminal manipulativni stroški, dokumentov stroški, stroški skladiščenja, ekt), davka ne carinjenje in dvigni blaga s sebe.- Če CFR po morju, ki ga potrebuje okoli 10~60 dni, da pridejo, različne države z različnimi čas dostave.Če želite izvedeti točno časa, prosimo, obrnite na naš prodajalec.irislee - Če ste chooseCFR po morju, ampak vaši državi, ki se nahajajo v notranjosti, je treba transship med prevozom, včasih je moral narediti carinjenje na transship seaport

2, Če se odločite " Po Zraku ", pomagali vam bomo, da poskrbi za pošiljko z letalom in dostavo na najbližje letališče!po prihodu na letališče , kupec morali plačati davek, da ne carinjenje in dvigni blaga s sebe.- Če dostava po zraku, ni na voljo številko za sledenje, vendar pa so dihalnih poti billa številko (dihalne poti zakona izda shipping company, je dostava proof)- Če je ladijski promet po zraku, je treba okoli 4~10 dni, da pridejo, različne države z različnimi čas dostave.Če želite izvedeti točno časa, prosimo, obrnite na naš prodajalec.irislee

3.-Če izberete", ki Jih Express "pomagali vam bomo, da poskrbi za pošiljko v mednarodnem express (kot so DHL / TNT/ FEDEX /ARAMEX, ECT) in neposredno dostavo na vaš naslov, (od VRAT DO VRAT)!Če pošiljke, ki jih express, ko se je vrnila , kupec poskrbeti morate samo za to, da plača davek in pomoč ladjar, da ne carinjenje je ok.(ZEYU)(LEWIAO)

prosimo, upoštevajte,:

1. Če izdelek se, bomo poslali najnovejše slog.Na videz se lahko spremenijo, vendar parametrov in funkcij, ostanejo nespremenjene.

2. Če proizvodni proces mehanske proizvodov zahteva varjenje.Tam bo rahlo varjenje sledi na varjenje točke.To je normalno in ne gre za napako.Če ste mislih, vas prosimo, kraj vaše naročilo in previdno.ali se obrnite na prodajalca, da preverite podrobno sliko.

3. Vse stroj, velikost in teža, merjena z naših rokah,morda so nekateri odklon,prosim, ne misli,

Ocene Izdelka

Ocena, ki Temelji na 0 Ocene Napišite pregled

Specifikacije

Izdelek parametrov

  • Poreklo - Celinska Kitajska
  • Blagovna Znamka - LEWIAO
  • Številka Modela - PT-06A
  • Napetost (V) - 220V/110V
  • Moč (W) - 3KW+3KW
  • Material - Nerjaveče Jeklo