10PCS Krog Ogenj Kamenje Nastavite Za uporabo v Zaprtih prostorih In na Prostem Ogenj Jame Ali Kamini, Črna Keramična Ogenj Kroglice

Redna cena €73.70 €57.49
Davek je vključen.

Razpoložljivost:Na zalogi

Kategorija: Izboljšanje Doma

Sku:w2628

Podrobnosti Izdelka

Premium Kakovost --- 3-palčni cermaic Črno ogenj kroglice narejene iz visoko kakovostnih materialov, spali čisto brez dima, vonja ali pepel, in prepreči obrabe več letih uporabe.

Ognjevarne Design --- Keramične kroglice za kamin in ogenj jamo.Zasnovan posebej za uporabo kot ogenj medijev, ti toplotno odporen krogel, ki lahko zdrži temperature do 800-1000°C.

Kažejo Vašo Ustvarjalnost ---Priporočljivo, da se ujemajo ta ogenj jamo žogo z našo ogenj stekla in ogenj rock, mix-in-tekmo, možnosti so neskončne, prinašajo zabavo, sodobne elemente pogled na vaš z dne ogenj jamo ali kamin.

Splošno Združljivost --- Keramične kroglice za kamin in ogenj jamo, varna za vaš dom, poslovni, v zaprtih prostorih in na prostem.Odlično deluje z Zemeljskim Plinom in Propana.

Nasveti --- keramične ogenj žogo lahko povzroči prah med prevozom, in se lahko kopiči ogljikov med uporabo zaradi nezadostne zgorevanjem, uporabite čopič za nežno krtačo stran ogljika bliskavice.(Ne uporabljajte vode za čiščenje meteor)

Barva:črna

Material:keramika

Velikost: 7.5 cm

Vsebina Paketa:

10 x Keramični Ogenj Kroglice

Samo zgoraj paket vsebine, drugi izdelki niso vključeni.

Opomba: Lučka za razmislek in različnih prikaže lahko povzroči barvo elementa slika malo drugačna od prava stvar.Merjenje dovoljena napaka +/- 1-3 cm.

Ocene Izdelka

Ocena, ki Temelji na 0 Ocene Napišite pregled

Specifikacije

Izdelek parametrov

  • Poreklo - Celinska Kitajska