2pcs Avto Sedež Nazaj Kavljem Multi-funkcijo zadnjem Sedežu Vzglavnik Visi Kavelj Dežnik Nosilec naslona za Shranjevanje Notranje zadeve Organizator

Redna cena €5.09 €3.56
Davek je vključen.

Razpoložljivost:Na zalogi

Kategorija: Notranja Oprema

Sku:w2563

Podrobnosti Izdelka

2pcs Avto Sedež Nazaj Kavljem Multi-funkcijo zadnjem Sedežu Vzglavnik Visi Kavelj Dežnik Nosilec naslona za Shranjevanje Notranje zadeve Organizator

Značilnosti:

1. Priročno: ni Vam več treba postaviti stvari na tla ali sedež.Zadnji sedež kavelj je zelo priročno, da visijo vašo dežnik, ribiško palico, vrečko, steklenico vode, nahrbtnik, torbico, jakna, in jih postaviti na dosegu. 3-hook design lahko visi več predmetov hkrati.

2. Varno in Urejeno: curl-up kljuke preprečevanje torbo pred padcem.Ko avto ne ostrem ali nenadoma ustavi, bo vsebina ne pade na tla.Da bo vaš avto bolj organizirani.Vam ne bo več treba grdo sedeži ali tla.

3. Enostaven Za Namestitev: sedež nazaj kljuko lahko nameščeni ali odstranjeni v dveh sekundah, ne da bi se dvignil vzglavnik.Najlon tkanine, trakovi zagotoviti, da so dovolj prilagodljive, da se gladko visi na katero koli vrsto sedežev in sag neposredno.Design omogoča enostavno namestitev v zadnji sedež in glavno vejo.

4. Robusten in vzdržljiv: Ta nova kljuka je izdelana iz visoko-kvalitetnih materialov in lahko nosi 15 kg (vsak).So zelo trmast za vaše težko torbici ali živil in zasnovan tako, da vam omogočajo, da visi več kot karkoli drugega.

Opis:

1. Material: ABS+najlon

2. Barva: Črna

3. Velikost: 23x53cm

Paket Vključuje:

Ocene Izdelka

Ocena, ki Temelji na 0 Ocene Napišite pregled

Specifikacije

Izdelek parametrov

  • Blagovna Znamka - RPXBGUCKARHG
  • Poreklo - Celinska Kitajska
  • Vrsta Materiala - Plastičnih mas
  • Postavka Vrsta - Zapiralo, Ki Ga & Posnetek