Olje Grelec Izpušne Cevi Iz Nerjavečega Jekla Spiralne Univerzalno Izpušne Cevi Notranji Premer Grelnika Zraka In Izpušnih Cevi Dolgo

Redna cena €3.67 €2.57
Davek je vključen.

Razpoložljivost:Na zalogi

Kategorija: Električna Oprema

Sku:w2422

Podrobnosti Izdelka

Nadgradite vaš izpušni sistem z našo gibljiva izpušna cev.Z dolgo življenjsko dobo, je primerna za zrak-olje grelniki.Svoje glušnika lahko neodvisno podprte, ne zagotavljajo hrupa za vas in druge.Enostavna vgradnja proces zagotavlja brez težav nadgradnja.

Značilnosti:

Material: nerjaveče jeklo

Velikost: 60/100/150/200cm

Veljavnih modelov avtomobilov: splošne namene

Opozorilo:

Zaradi različnih svetlobe in nastavitve zaslona, barvo elementa, se lahko nekoliko razlikuje od slike.

Zaradi razlike v ročno merjenje, prosimo, dovolite 1-2 cm razliko v velikosti.

Seznam:

1 x olje grelec izpušne cevi

Oglejte si več podrobnosti izdelka

1.Super Kakovost: Naše olje grelec izpušna cev je izdelana iz nerjavečega jekla, ki je izredno odporen na rjavenje in lahko zdrži visoke temperature, zaradi česar je v izjemno trpežnost in dolgotrajno življenjsko dobo.

2.Zagotavlja optimalno delovanje: izpušne cevi, za pridobivanje nafte grelniki zagotavlja večjo varnost in zanesljivost.Svojo neodvisno podprte glušnika zmanjšuje obremenitev na sistem, medtem ko zložljiva zasnova zagotavlja nemoteno obratovanje in zaustavitev.

3.Praktično v uporabo: Prepustite učinkovito ogrevanje z našimi olje grelec izpušna cev, ki je izdelana posebej za zrak-olje grelniki.Featuring 24 mm vtičnico, povečuje ogrevanje učinkovitosti in uspešnosti.Z enostavno montažo namestitev, izkušnje, prednosti večje energije za ogrevanje.

4.Zmanjšanje hrupa: Uživajte mirno in udobno okolje, s tem oljem grelec izpušne cevi.To je dobro za zmanjšanje hrupa učinek, ki zmanjšuje hrup in zagotavlja stabilno delovanje.Brez hrupa za vas in druge, samo toplino in mir.

5.Quick Setup: Zaslužiti vaš grelec olja in teče v minutah z enostavno brezplačno namestitev.Ni potrebe za kompleksna orodja.Plus, da varčuje z energijo - prihranite denar na račune za ogrevanje.

Ocene Izdelka

Ocena, ki Temelji na 0 Ocene Napišite pregled

Specifikacije

Izdelek parametrov

  • Deli - Puhalo
  • Izmenjave Številka Dela - Olje Grelec Izpušne Cevi
  • Posebne Funkcije - Varno in zanesljivo delovanje
  • Poreklo - Celinska Kitajska
  • Proizvajalec Številka Dela - Olje Grelec Izpušne Cevi
  • Država/Regija Avto Proizvodnji - KITAJSKA
  • Drugi Del Število - Olje Grelec Izpušne Cevi