Ponovno Silikonsko Zapestnico Izbrisljivi Silikonski Zapestje Načrtovalec Seznam Zapestnica Za Urnike Načrtov, Ciljev Dogodkov, Seznami In

Redna cena €5.01 €1.81
Davek je vključen.

Razpoložljivost:Na zalogi

Kategorija: Prenosni Računalniki & Pisanje Blazine

Sku:w2256

Podrobnosti Izdelka

Naši silikonski opomba zapestnica je popoln dodatek!To je dovolj majhna, da nosijo enostavno na vaše zapestje in ne v napoto vaše dnevne aktivnosti.Plus, vam ni treba skrbeti, pri čemer je izključeno, ko umivanju rok, tuširanju ali če dežuje zunaj.Ostati organiziran in nikoli ne pozabi pomembne opombe ali opomnike enkrat s to koristno zapestnico.

Specifikacije:

Material: Silikon

Velikost: kot je prikazano na sliki

Lastnosti: prenosna, nepremočljiva, izbrisljivi in večkratno uporabo

Seznam Vsebine:

ponovno silikonsko zapestnico*1pc

Oglejte si več podrobnosti izdelka

1.Prah in Umazanija, Odpornih: silikonski material za ta opomba zapestnico, zaradi česar je tako udobno in nežen na koži.Z njeno trajnost, to je kot nalašč za aktivni življenjski slog in dolgotrajno uporabo.

2.Priročno Opozorilo: S tem opomba zapestnico, zapišete načrte, cilje in sezname z vodo pero in ga nosite na zapestju.Ostanete organizirani in motivirani kadarkoli in kjerkoli z lahkoto organizacije pri roki.Stilsko opremo, da ste na pravi poti.

3.Nepremočljiva in Izbrisljivi: pišete lahko beležke, na zapestnico in jih izbrišete lahko z vlažno krpo ali papirnato brisačo.Brez skrbi, o pranju rok, tuširanju, ali dežuje.Zapestnico je nepremočljiva in trajne.

4.Vsestranski Opomba Zapestnica: Ta edinstven proizvod, ki se lahko nosi na zapestju ali ločijo, da postane memo nalepke.To je koristno za jotting navzdol ugotavlja, opomniki, ali idej.

5.Veliko Prenosljivost: Ta opomba zapestnica je dovolj majhen, da se prilega v vaš žep, torbo ali predal, in da ne dodaj vse breme na vaše zapestje.Si lahko vzamete kamorkoli greste in zapišite svoje misli, opomniki, ali opombe kadarkoli.

Ocene Izdelka

Ocena, ki Temelji na 0 Ocene Napišite pregled

Specifikacije

Izdelek parametrov

  • Poreklo - Celinska Kitajska