Plavalna Očala Za Odrasle Plavati Očala Širok Pogled Plavati Očala Anti-Fog Ne Pušča Odraslih Očala S Čepi Snorkeling

Redna cena €8.44 €3.12
Davek je vključen.

Razpoložljivost:Na zalogi

Kategorija: Drugi Šport In Zabava

Sku:w2225

Podrobnosti Izdelka

Naša moška Očala za Plavanje nudijo visoko-definicija leče in so izdelani z visoko kakovostjo materialov, ki zagotavljajo trajnost in jasnost.Uživajte v širši podvodni svet brez skrbi vode, ki vplujejo v vaša ušesa.Z varno fit, teh očala niso enostavno padel, zaradi česar je kot nalašč za vsak plavalec.

Specifikacija:

Ime: Plavalna Očala za Odrasle

Leče: PC

Ogledalo obroč in trak: silikon

Dimenzije: vsaj 15,3 x 6.3 cm/6.02 x 2.48 palčni

Barva: črna, bela, roza, modra in bela

Seznam Vsebine:

1* Plavanje Očala

Opomba:

Zaradi različne osvetlitve in nastavitve zaslona, element barve se lahko nekoliko razlikuje od slike.

Zaradi različne ročne meritve, prosimo, dovolite 1-2 cm razliko v velikosti.

Oglejte si več podrobnosti izdelka

1.Anti-Fog Obvladanje: Potopite se v jasno podvodni svet z našo očala.Naš anti-fog tehnologije absorbira meglo učinkovito, vam zagotavljajo neoviran vizijo.High-definition leče zagotavljajo jasno vizijo, zaradi česar je odlična izbira za vse, plavanje navdušence.

2.Napredna Zaščita Oči: Izdelan iz visoko kakovostnega materiala, te očala za plavanje so mehko silikonsko tesnilo, ki ustreza oris oči, varuje oči pred vodo, draženje, in preprečuje uhajanje.So udobno in non-tlačno.

3.Izboljšano Zmogljivost: Naša plavalna očala z velikimi oblika okvirja omogoča, da uživajo širši pogled na podvodni svet.Pregledno in eleganten okvir, ki zagotavlja večjo prepoznavnost, kar omogoča, da se osredotoči bolj na plavanje in uspešnejši v vodo.

4.Čepi Integracije: Izkušnje bolj udobno plavati z našo očala, featuring čepi vgrajene v okvir.Preprečiti vode, ki od vstopa ušesa, medtem ko se zmanjša nelagodje, brez skrbi, jih izgubil.

5.Kot nalašč Žig: Ti plavanje očala zagotavljajo izjemne fit, ki ostane na mestu, ki jim je idealen za vse glavo velikosti.Sponke design je enostaven za uporabo, in tesnjenje lahko prilagodi truda, zagotavlja veliko udobje skozi vaše plavati.

Ocene Izdelka

Ocena, ki Temelji na 0 Ocene Napišite pregled

Specifikacije

Izdelek parametrov

  • Spol - Ženske
  • Poreklo - Celinska Kitajska
  • Številka Modela - Plavalna Očala za Odrasle