Matematika Roller Žig Seštevanje Odštevanje Množenje Delitev Praksi Digitalni Matematične Operacije Žig Poučevanje, Potrebščine

Redna cena €5.69 €3.41
Davek je vključen.

Razpoložljivost:Na zalogi

Kategorija: Izobraževalna Oprema In Potrebščine

Sku:w21810

Podrobnosti Izdelka

Roller Digitalni Poučevanja Žig Večkratno uporabo Matematike Roller Žig Roller 2 v 1 Digitalni Žig V 100-Matematika Praksi Izpolnite Prazen

Digitalni Izobraževanje Pečat Valja: Ta matematični roller pečat, ki je zelo priročen, glede na vsako pisanje matematičnih enačb vsak čas.Uporaba dvojno vodil kolesce za pomikanje, ga lahko zavrtite številke za pridobitev različnih kombinacij enačb za reševanje, tiskanje, jasno, in ne zbledi.

Dvakrat vodil design: Dodaj/množenje in odštevanje/razdeliti na obeh straneh, lahko izberete eno ali drugo.To nadgrajeno matematiko praksi žig nastavite prihaja z 2 math roller znamk in 2 steklenički s črnilom

[Različnih Enačbo Kombinacije] lahko zavrtite gumb na kolesce za pomikanje, če želite spremeniti številko za pridobitev različnih kombinacij.Ta matematika roller je primerna za študentske prakse, matična smernice, učitelj pouk, pisalne in šolske potrebščine.

Razvijati matematično logiko veščine: Brez starševske pomoči, vaš otrok se lahko razvijejo različne matematične enačbe in nato njihovo reševanje.Uživajte matematiko in prakse logično razmišljanje spretnosti.Če želite nekaj preprost in zanimiv, da bi vaš otrok naučiti preprostih matematiko, potem je to dobra izbira.

Priročno zamenjavo: To učenje pečat set je napolnjena vnaprej.Ko je črnilo, ki se uporablja, stran valja pečat, ki se lahko napolni z 5-8 kapljice.Boste morali počakati nekaj minut za črnilo, da absorbira pred uporabo prenosnih, prihranek prostora, in priročno shranjevanje.

Dobavljeni:v 24 urah

1.Da bi omogočajo strankam, da dobijo izdelke hitreje, smo se odločili najhitrejši in najboljši logistika na ladji je blago v najkrajšem možnem času!

2.Uporabljamo mehurček vrečko zaviti izdelka tesno, da bi se izognili poškodbam med prevozom.

Ocene Izdelka

Ocena, ki Temelji na 5 Ocene Napišite pregled

Gost

Kul prodajalca priporočeno.

Gost

Drugi poskus red in še vedno uspe brez nadomestila voljo.

Gost

Te znamke so super💪.

Gost

Hitra dostava v 14 dneh. Zelo lepo žig roll, cena je OK, bomo videli, kako bo delo v poučevanju. Hvala in se priporočam..

Gost

Izdelek je prišel z črnilo razlije.

Specifikacije

Izdelek parametrov

  • Slog 1 - Matematika Žig Roll 2 v 1
  • Predmet - Matematika
  • Matematika 1 - Dodatek
  • Matematika 3 - Razmnoževanje
  • Poreklo - Celinska Kitajska
  • Matematika 2 - Odštevanje
  • Številka Modela - Matematika Žig Roll
  • Stil 2 - Izpolnite prazne celice
  • Matematika 4 - Delitev