100 Sredstev Izziv Veziva, A5 Veziva,Proračun Knjigo Z Gotovino Ovojnice,100 Ovojnice Shranjevanje Izziv, Da Shranite 5,050

Redna cena €22.41 €16.35
Davek je vključen.

Razpoložljivost:Na zalogi

Kategorija: Izobraževanje In Pisarniški Material

Sku:w2096

Podrobnosti Izdelka

100 Sredstev Izziv Veziva, A5 Veziva,Proračun Knjigo Z Gotovino Ovojnice,100 Ovojnice Shranjevanje Izziv, Da Shranite 5,050

[Kaj Boste Dobili] 1Pcs PU usnje a5 veziva, 25pcs 6-luknjo denarnih ovojnice, pre-natisnjen z 1-100, 1 list tracker $1 do $100.,1Pcs nalepke natisnjene z 1-100 oznake(Pero, ki niso vključene) Uporabljajte naš denar varčevanje veziva, da upravljate svoje finance učinkovito.

[Proračun Načrtovalec]prihranki izzivi knjigo z ovojnice, je zabavno in privlačno orodje, ki vam pomaga prevzeti nadzor nad vaše finance!Ta denar varčevanje veziva bo pomagal ustvariti proračun, sledenje porabi, in držijo za vaše prihranke in porabe ciljev.

[100 Sredstev Izziv Veziva]Prihranek Veziva vključuje denarnih sredstev sistema, ki omogoča razvrščanje denarnih lažje kot kdaj koli prej; to je odličen način, da bi dobili vso družino vključeni v varčevanje in odlično orodje za poučevanje otroci, kako prihraniti denar.

[Enostaven za Prevoz in Uporabo]Ta A5 proračun veziva z gotovino ovojnice lahko enostavno polnjene v torbo.Prihranek izzivi knjige tudi prihaja z skladiščnih lokacij za kartice, računi in peresa.tako da ga lahko nosite s seboj za dokončanje svoje zapise kjerkoli.

[Odlično Darilo]denarnih sredstev za pripravo proračuna, bi bilo pametno darilo.Dajte enega zase in eno za vaše ljubljene in začeti denarja varčevanje izziv skupaj; Ali je to rojstni dan, Božič, maturo, ali kateri koli drugi priložnosti, je odlična izbira.

Nekateri dodatki so poslana naključno, ne sprejemajo določeno, in ne bo vplivala na uporabo.

Barva:A:č /B: roza

Material:PU+plastike

Vsebina Paketa:

1 set x Ovojnico Izziv Veziva

Samo zgoraj paket vsebine, drugi izdelki niso vključeni.

Opomba: Lučka za razmislek in različnih prikaže lahko povzroči barvo elementa slika malo drugačna od prava stvar.Merjenje dovoljena napaka +/- 1-3 cm.

Ocene Izdelka

Ocena, ki Temelji na 0 Ocene Napišite pregled

Specifikacije

Izdelek parametrov

  • Poreklo - Celinska Kitajska