Krivulja Zastranjivanje Nogometno Žogo Čarobno Nogomet Igrača Veliko Darilo Za Otroke, Kot Nalašč Za Na Prostem Tekmo Nogomet Usposabljanja Ali Igre

Redna cena €9.09
Davek je vključen.

Razpoložljivost:Na zalogi

Kategorija: Ekipni Športi

Sku:w20563

Podrobnosti Izdelka

Opis:

1.Trajno v Uporabo: Uživajte vse namene uspešnosti z našo krivulja nogometno žogo, je izdelana iz težko EVA gume, da prenesejo intenzivno igra na različnih površinah, kot so trava, pesek ali betona.

2.Močan Hitting: krivulja nogometno žogo je močno sferične podporo in stabilno center gravitacije, ki vam omogoča, da zadeti žogo z več moči in natančnosti.Enotna mehurja pritisk zagotavlja, da se žoga vrti brez tresenje, ki je enostaven za ustvarjanje curveballs.Informacije znanstvenih design izboljša aerodinamiko žogo, kar daje večjo hitrost in razdaljo.

3.Vrhunsko Odzivnost: Doseči boljši nadzor nad žogo s Krivuljo Nogometno Žogo je močno elastičnost in dobro nepropustnost za zrak.Občutek za dotik in povratne informacije, kot je gumijastim tesnilom omogoča prilagodljivost in enotna tlaka, ki izhajajo iz natančnih posnetkov in izboljšano igra.

4.Revolucionarna Krivulja: Ta krivulja nogometno žogo je izdelan iz visoko kakovostnih EVA material, ki je mehka, gladka, odporna na obrabo in trganje.Ima 20 cm v premeru standardne velikosti, ki je primerna za otroke in mladostnike v starosti 5-15 igrati.

5.Večjo Prepoznavnost: oranžno in belo šivanje oblika krivulje nogometno žogo, ne le dodaja, da svoje oko-lov videz, ampak tudi povečuje svojo prepoznavnost, zaradi česar je lažje slediti žogo med igranja.

Specifikacije:

Material: Guma + EVA

Barva: Kot slika

Velikost: 20 cm

Package Vključeni: 1pc Nogomet

Opombe:

Prosimo, dovolite rahlo razsežnost razlika zaradi različnih ročno merjenje.

Prosimo, upoštevajte, da rahlo barva razlika bi morala biti sprejemljiva zaradi svetlobo in zaslon.

Ocene Izdelka

Ocena, ki Temelji na 0 Ocene Napišite pregled

Specifikacije

Izdelek parametrov

  • Poreklo - Celinska Kitajska